GEGANTS I CAPGROSSOS DE LA SALA

XVIX Trobada Gegants de Palma

12 de Setembre de 2015

Els Castellers, els Gegants de la Sala i els Dimonis

egsbm2007 | 24 Octubre, 2007 21:06

Per la nostre colla de Gegants i Capgrossos de la Sala, va esser un plaer poder compartir un passacarrer amb els participants de la 9a Diada Castellera dels Castellers de Mallorca, una experiŔncia nova per nosaltres. DesprÚs de la concentraciˇ a la plaša d'Espanya es va realitzar el passacarrer per San Miquel, plaša Major, Colon, fins arribar a la Plaša de Cort. Els Gegants i els Dimonis van presidir l'entrada a la plaša de Cort a tots els castellers. Durant el mateix la colla de xeremiers, ens varen deleitar amb la seva m˙sica. Aquest cap de setmana es van estrenar com a portador de Dimonis en Pep i en Joan, respectivament i esperam que ens tornin acompanyar. Enhorabona Castellers i fins l'any que ve.

I Trobada de Gegants de Campos

egsbm2007 | 21 Octubre, 2007 19:39

Bon vespre a tots els que visiten aquestes pÓgines. Aquest cap de setmana ha estat molt mogut per la nostre colla. Tot comenša amb la trobada de Campos, ens varen donar la benvinguda els Gegants i les collas de la Societat i Costums es Trinxeter i Mad˛ Coloma amb la seva colla l'Ajuntament Es Vaquer i Sa collidora de tÓperes tambÚ amb la seva colla aqui estic amb els caps de colla en Sebastia el passacarrer es va realitzar pels carrers Nou, Creu, Plaša i Plaša Major fins a la Plaša de Can Pere Ignaci. Part de colles convidades de Porreres, Felanitx i Alarˇ en acabar els balls de ses colles i entrega de records, desprÚs ens convidaren a sopar. Na Laura i na Irene varen recollir el nostre detall entregat pel Batle. Els xeremiers de Porreres ens varen animar la vetlada al final del sopar.

Trobades cap de setmana, Castellers i Campos

egsbm2007 | 17 Octubre, 2007 20:47

Bon vespre, a tots els que visiten aquestes pÓgines. Aquest cap de setmana la nostre colla sĺha de dividir per la meitat, un tros de la nostra colla es queda a Palma, amb dos Gegants i els Dimonis, per participar a la diada dels Castellers, amb el recorregut des de la Plaša dĺEspanya, San Miquel, Plaša Major, Colon fins arribar a la plaša de Cort. Esperam que els nostres xeremiers, en Pere Martorell i companyia pugin animar com sempre. Aquesta diada comenša a las 17:00 hores. La resta de colla amb els altres dos Gegants i Capgrossos, anirem a la trobada de Campos, els nostres xeremiers en Lluis Vallcaneras, na Loli i companyia tambÚ ens animaram el nostre pasacarrer. A les 16:30 hores ens veurem a la concentraciˇ i plantada al Carrer Nou, n║ 90, davant el Bar sa Parada (aprob de la rotonda que seĺn va a Palma) 17:00h comenša el passacarrer pels carrers Nou, Creu, Plaša i Plaša Major fins a la Plaša de Can Pere Ignaci, on es realitzarÓ el ball dels Gegants. Per acabar soparem tots junts.

I Trobada de Gegants de Felanitx

egsbm2007 | 14 Octubre, 2007 19:55

Bon dia, a tots els que visiten aquestes pÓgines. Ahir es va realitzar la I Trobada de Gegants de Felanitx. Com es pot veure, la colla participant de Felanitx, el Cap de Colla, i Regidora de Cultura de l'Ajuntament, Apol.l˛nia Rotger i en Toni Lˇpez, i la plantada, avanš de sortir, a l'explanada de l'esglŔsia, de totes les colles participants, que varen ser catorze. Durant el passacarrer ens va animar amb la seva m˙sica la colla de Xeremiers. Aqui podeu veure en Pere Martorell, en Tomeu "de Son Roca", els capgrossos, part de la nostre colla, la colla d'AlcudÝa i la colla de SantanyÝ, durant el passacarrer, per arribar al Parc Municipal de Sa Torre, on es va realitzar el ball de cada colla, l'entrega dels detalls i el ball final. A la nostre colla es va estrenar com a Geganter en Mariano, aquÝ el podem veure al costat de na Margalida i portant-la. . A on acabÓrem la festa?, a la nau de la S.A.T. Ramaders Agrupats, l'ajuntament ens convidar a sopar de, millor dues bones imatges, No trobau que val la pena assistir a n'aquesta trobada? AcabÓrem amb el so dels Xeremiers, de Palma, SantanyÝ i Felanitx. GrÓcies per tot FELANITX i fins l'any que ve.

VI Trobada de Gegants a Llucmajor

egsbm2007 | 08 Octubre, 2007 12:11

S'ha realitzat la VI trobada de Gegants a Llucmajor, animats pel p˙blic que ens han acompanyat durant tot el camÝ, i pensar, si vos interessa, que el pr˛xim cap de setmana es realitza la darrera fira i el firo, per acabar les festes. Una vegada realitzada la plantada de Gegants, comenša el passacarrers amb la colla de gegants de Llucmajor encapšalant el mateix. Avui la colla de gegants i capgrossos de la Sala amb els nostres xeremiers, han tancat el mateix, i com sempre, ens han animat i ens hem divertit escoltant i ballant amb seva m˙sica. Arribat al passeig de Jaime III, cada colla a fet ballar els seus Gegants, desprÚs per acabar, tots els xeremiers participans, han sonat per realitzar el darrer ball de tots els Gegants i els nostres capgrossos, i com no, desprÚs hem gaudit d'un bon dinar, i a qui si, sĺacabat aquesta trobada. Aquest dissabte dia 13 d'Octubre anirem a la I Trobada de Gegants a Felanitx.

Homenatge Toni Roig

egsbm2007 | 04 Octubre, 2007 13:13

. Un company ens ha enviat aquesta informaciˇ L'EQUIP DEL PROGRAMA RODASONS VOL SUMAR-SE A LES MOSTRES DE DOL AMB MOTIU DE LA DESAPARICIË DEL TONI ROIG, EXPRESSANT LES SEVES SINCERES MOSTRES DE CONDOL ALS SEUS FAMILIARS, AMIC I COMPANYS,.LA MORT DEL TONI ╔S UNA GRAN P╚RDUA, COM A PESONA, COM A M┌SIC I COM A LLUITADOR INFATIGABLE PER LA DIGNITAT DE LA NOSTRA CULTURA I PER LA RECUPERACIË DELS PA¤SOS CATALANS.AQUEST DISSABTE, 6 D'OCTUBRE A LES 21:00H, EL RODASONS OFERIER└ UN PROGRAMA ESPECIAL EN HOMANETGE A TONI ROIG. FERRAN RIERA DIRECTOR DEL RODASONS

II Trobada d'AlcudÝa

egsbm2007 | 02 Octubre, 2007 21:31

El passat cap de setmana, dia 29 de setembre, la colla de Geganters d'AlcudÝa ens convidar a la II trobada de Gegants, i aixÝ participar en la mateixa. DesprÚs de la plantada de totes les collas convidades i dels gegants d'AlcudÝa, va comenšar el cercaviles al costat dels murs del castell, donant una altra vistositat a la mateixa, en acabar, es va realitzar amb el ball de cada colla, el lliurament del record per a cada una. A la foto tenim a na Maria del Mar portadora del capgros el Moix, recollint el nostre detall per part de la autoritat corresponent. Estava molt nerviosa. Ens veurem aquest diemenge dia 7 a la VI Trobada de Gegants a Llucmajor a les 11:00 hores a la plantada dels Gegants convent de Sant Bonaventura.

EN EL NOSTRE RECORD

egsbm2007 | 01 Octubre, 2007 18:14

Els Geganters i Capgrossos de la Sala, ens semtim entristis per la pŔrdua del nostre company Antoni Roig, defensor de la nostra cultura i tot el que representa pel nostre poble. No dubtam que, allÓ on sigui seguirÓ cantant i donant alegria. Sempre estirÓs en el nostre record.
 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb