GEGANTS I CAPGROSSOS DE LA SALA

XVIX Trobada Gegants de Palma

12 de Setembre de 2015

III Trobada de Gegants de Mancor de la Vall

egsbm2007 | 25 Novembre, 2007 09:49

Bon dia a tots els que visiten aquestes pàgines. Ahir es va celebrar la III Trobada Gegantera de Mancor de la Vall, dins el marc de la Fira de l’Esclata-Sang i de la Muntanya. La plantada dels Gegants es va realitzar a la Plaça d’Espanya, el passa-carrers, que comença a les 18:00 hores, va concórrer pels carrers Massanella, plaça Major, San Joan, Canaleta, durant el mateix ens varen animar el mateix les diferents colles de Flabiol - Tamborino, Xeremiers i els tambors de la colla de Cornuts, arribant a la plaça de l’Església on es realitzar la ballada de totes les colles, en acabar el ball ens donaren el record de la mateixa, i acabar amb una bona torrada al Casal de Cultura, continuant les colles de Flabiol - Tamborino i Xeremiers l’animació amb les seves sonades. Agrair a l’associació Arrels de la Vall, la seva disposició per que, aquesta trobada, pogués arribar a bon port, resant un poc per que els tems ens acompanyés durant la mateixa , tangent amb conte, que ahir es va suspendre totes les activitats programades. Amb aquesta trobada, s’acaben per enguany les mateixes i ens acomiadam fins l’any que ve. Durant aquest compàs d’espera anirem informant de les activitats que farà la nostre associació. Totes les fotos estiran a l’enllaç Àlbums, si estan interessats per qualque foto ens podeu enviar un correu electrònic i els faré arribar.

Trobada Gegants Mancor de la Vall

egsbm2007 | 22 Novembre, 2007 12:11

Bon dia a tots els que visiten aquestes pàgines. Els nostres Gegants i Capgrossos de la Sala, acompanyants pels nostres Xeremiers, tornaran a sortir aquest cap de setmana, dissabte 24 de novembre, per poder realitzar la II Trobada Gegantera de Mancor de la Vall. A partir de les 17:00 hores a la plaça d’Espanya començarà la trobada amb la plantada dels Gegants participants. Per arribar a la plaça, agafar el carrer Margalida Sintes i desprès amb direcció a Caimari i Massanella. L’organització, con sempre, ens guiarà al lloc de plantada i començament del passa-carrer.

XI Trobada de Gegants de Sa Pobla

egsbm2007 | 18 Novembre, 2007 21:30

Bon dia a tots els que visiten aquestes pàgines. Ahir es va realitzar la XI Trobada de Gegants de Sa Pobla. El batlle de Sa Pobla, Joan Comas i el cap de colla, Toni Ballador, ens varen donar la benvinguda. Després de realitzar la plantada de totes les colles, a l’escola Graduada, va començar el passa-carrer, pels carrers Fadrins, Comerç, realitzar una plantada a la plaça des mercat, vàrem continuar pel carrer Gran per arribar a la plaça Major. Durant tot el camí ens sentirem acompanyats en tot moment pel gran nombre de persones, i a la plaça Major es va accentuar, per poder veure el ball de totes les colles. Durant tot el passa-carrers els xeremiers i l’orquesta vinguts de Menorca, banda Migjorn Gran, ens varen amenitzar amb la seva música. En acabar els balls, de les colles, ens varen trobar al restaurant i menjar un bon arròs brut. Totes les colles vàrem divertir-nos amb la música dels xeremiers i la banda. Si pensau amb noslatres fins l’any que ve. Ses fotos menú Albuns XI Trobada Sa Pobla.

XI Trobada de Gegants de Sa Pobla

egsbm2007 | 15 Novembre, 2007 15:19

Bon dia a tots els que visiten aquestes pàgines. Arribam al final de les nostres trobades de Gegants per aquest any, i aquest cap de setmana, el dissabte dia 17 de Novembre, ens trobarem a Sa Pobla, a on esperam poder passar-ho molt be totes ses colles participants. Ens veurem a les 16 :00 hores a l’escola Graduada, i a n’aquest lloc es realitzarà sa plantada de Gegants per seguir amb el passa-carrer.

VIII Trobada de Gegants d'Inca

egsbm2007 | 12 Novembre, 2007 18:06

Bon dia a tots els que visiten aquestes pàgines. Aquest cap de setmana, diumenge 11 de novembre, varem gaudir de la VIII Trobada de Gegants d’Inca, amb una nombrosa assistència de colles d’arreu de tota l’illa. La plantada de Gegants es va realitzar a la plaça de la Llibertat, després començarem el passacarrer fins arribar a la plaça de l’església. Ens vàren rebrer i donar la benvinguda a totes les colles les autoritats, cada una va realitzar el ball i rebre el record de la trobada a mans de les autoritats. En Toni Gomila i la seva filla, Aina, vàren recollir el nostre detall. Després dinarem d’un bon arròs brut, molt bo. Des del primer moment en Llorenç ens va facilitar la nostre feine. Gracies per tot.

VIII Trobada de Gegants a Inca

egsbm2007 | 08 Novembre, 2007 12:38

Bon dia a tots els que visiten aquestes pagines. Aquest cap de setmana, diumenge 11 de Novembre, assistirem a la VIII Trobada de Gegants d'Inca, amb els Gegants i Capgrossos de la Sala i els nostres xeremiers. Ens veurem a la plaça de la Llibertat a les 10:00 hores. Com sempre esperam passar-lo molt be.

Trobada de Gegants de Marratxi

egsbm2007 | 04 Novembre, 2007 21:23

Bon vespre a tots els que visiten aquestes paginas. Avui en realitzat la Trobada de Gegants de Marratxí, una trobada un poc des-lluïda per la nul.la assistència de les autoritats que han passat al nostre costat i no fer, en general, cap comentari, ni donar les gràcias per la nostre assistència. Enhorabona a la colla de Geganters de Marratxi pel bon funcionament de la trobada i agrair tot el seu esforç. Les fotos els trobareu a Àlbuns. Gracias.

Trobada de Gegants de Marratxi

egsbm2007 | 01 Novembre, 2007 22:18

El proper diumenge dia 4, amb motiu de la XII Fira de Tardor de Marratxí, la nostra colla de Gegants i Capgrossos de la Sala i els Xeremiers, participará a la Trobada de Gegants. La plantada es realitzará vora l’església de Sant Marçal a partir de les 10:30 hores. Després l’organització ens posará en marxa i esperam poder gaudir d’un bon dia de sol, i aquest, ens acompany durant el passacarrer.
 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb