GEGANTS I CAPGROSSOS DE LA SALA

XVIX Trobada Gegants de Palma

12 de Setembre de 2015

Vespre d’il•lusió, arriben els Reis Mags

egsbm2007 | 31 Desembre, 2007 13:41

Benvinguts a tots els que visiten aquestes pàgines.

Estam arribant a un dia molt especial pels nins i nines de tot erreu, el vespre màgic dels Reis Mags d’Orient. Pot ésser que nosaltres, els grans, hem perdut aquesta il•lusió de quant érem petits, i quasi segur, algú de nosaltres, voldríem tornar a n’aquesta infància, i sentir, aquesta il•lusió perduda.

La nostre associació, aquest vespre màgic, també participarà a sa cavalcada de Ciutat, portant els Gegants i Capgrossos de la Sala, acompanyats de la música dels Xeremiers.

Esperem que tots els participant de la colla, poguem transportar aquesta alegria i il•lusió a tots, i com no, també sentir-nos infants.

Bon Nadal i Any Nou 2008

egsbm2007 | 20 Desembre, 2007 12:18

Benvinguts a tots els que visiten aquestes pàgines.

Després del nostre dinar, arriba Nadal, com cada any, cadascú el viurà de forma distinta, uns en mes sentiment religiós i altres per passar-ho be. Nosaltres des d’aquesta pàgina, volem donar-vos les bones festes, i aquestes sigui el començament d’un altre any, i per que tots el Geganters i Capgrossos, que durant l’any ens trobem a cada reco de nostre Illa celebrant les festes del pobles, poguem gaudir de la companyia de tots.

La nostre associació vos desitja unes bones festes de Nadal i Any Nou 2008.

Dinar d'agermanor de la nostre associació

egsbm2007 | 16 Desembre, 2007 20:41

Benvinguts a tots els que visiten aquestes pàgines.

Després d’acabar amb les trobades de Gegants, que ens han tingut ocupats durant aquest darrers mesos, és necessari fer una petita aturada, i res millor que gaudir de la companyia de tots, i aquests qui són? La colla de l’Estol de Gegants i Capgrossos de la Sala, i els flabiolers - tamborinos i xeremiers que ens han acompanyat, amb un dinar d’agermanor.

Ha estat un moment per gaudir, durant unes hores, de la tranquil•litat, envoltant una taula amb menjar, i aquest, a estat amb l’aportació de cada un per compartir entre tots, un bon vi, dolç i cava.

Després de posar-nos tips de menjar i beure, vàrem poder baixar un poc el menjar amb una bona ballada, amb la música dels nostres xeremiers.

Igualment ens vàrem repartir els detalls recollits de les trobades, amb l’alegria de tots.

Des d’aquí vull agrair a tot la vostra assistència, tant avui com a totes les nostres trobades. Pens, que a n’aquesta vida es pot demanar moltes coses, però l’amistat de les persones, tant sols es pot aconseguir amb la seva companyia.

Que molts d’anys es pugui gaudir d’aquesta.

No tot a de ser feina, no pensau això?

Aquí teniu unes fotos que demostren l’alegria i companyarisme de tots.

I aquí teniu ses dues petites geganteras de sa colla.

La resta de fotos a Àlbuns, Dinar d'agermanor

Agraïment a Al-Mayurca

egsbm2007 | 04 Desembre, 2007 21:27

Aquest comentari d’avui es a nivell personal. He tingut la sort i el plaer de poder assistir i participar aquest passat cap de setmana, a la presentació del disc d’Al-Mayurca, “TEMPS DE REVOLTA”, la meva participació a estat per cantar amb la coral de la Real. Com a cantaire, poder cantar al Palau de la Música de Barcelona, ha estat un goig. Des d’aquí vull agrair al grup Al-Mayurca per deixar-me participar a n’aquests darrers esdeveniments del grup, amb la presentació del disc a Lloseta i Barcelona, i a l’homenatge a n’en Toni Roig. Donar les gràcies a la coral de la Real, per la seva acollida, per que en tot moment m’he sentit com un mes de la coral. Agraïment molt personal a n’en Pere Joan Martorell, per convidar-me poder participar a tots aquest esdeveniments. ENHORABONA Al-Mayurca, i que molts d’anys podem gaudir de la vostre música. Aquí es pot veure part de la nostre colla, Na Sílvia, que també participa de cantaire amb la coral, en Pep Toni, na Margarita, en Pere Mercadal, na Maria Angels i en Xavier, que varén gaudir d’aquest concert.
 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb