GEGANTS I CAPGROSSOS DE LA SALA

XVIX Trobada Gegants de Palma

12 de Setembre de 2015

Sa Rueta Dissabte 2 de Febrer

egsbm2007 | 28 Gener, 2008 22:04

Benvinguts a tots els que visiten aquestes pàgines.

Pareix que ses festes no volen acabar, aquest any venen una darrera s’altre, sense descans, Nadal, Any Nou, Sant Sebastià, i ara, Sa Rua i Rueta i en poc temps, arribaren a Pasqua.

Aquest dissabte els Capgrossos, els Flabiol – Tamborino i Xeremiers, tornaran a fer el taller que es va realitzar al parc de ses estacions, amb molt bona acceptació dels participants.

A partir de les 16:00 hores al Carrer de la Constitució, vos esperam a tots i poder gaudir d’aquesta activitat amb els nins i nines. Es podran posar Na Fada, N’Esperdenyeta, En Pere sense Por, El Jaí, Sa Rata i es Moix.

Festa infantil de Sant Sebastià 2008

egsbm2007 | 21 Gener, 2008 16:48

Benvinguts a tots els que visiten aquestes pàgines.

Avui em participat a sa diada infantil al parc de ses estacions, jornada on els Gegants, Capgrossos, flabiol – tamborino i xeremiers, han realitzat un passacarrer. En Pere i Manel Martorell, han realitzat un taller d’instruments tradicional, amb la participació tant dels nins com els pares, en acabar han comentat que estaven satisfets de la participació.

Per primera vegada els nins i pares han pogut gaudir dels Capgrossos, els han agafat, se’ls han posat i s’han fet fotos, una sorpresa molt agradable de l’acceptació per part tota sa colla.

Aquí podeu veure el comentari realitzat.

Revetla de Sant Sebastià 2008

egsbm2007 | 19 Gener, 2008 19:51

Benvinguts a tots els que visiten aquestes pàgines

Ha començat sa revetla, amb l’encesa del foc, sent la responsable la batlessa de Palma, Aina Calvo, acompanyada de totes les autoritats. Sa nostre colla en companyia dels flabiols - tamborinos i xeremiers, hem sortit de Cort amb direcció a sa plaça Major, fent una ballada dels Gegants davant ses autoritats.

III Trobada de Capgrossos de Mallorca a Consell

egsbm2007 | 17 Gener, 2008 22:04

Benvinguts a tots els que visiten aquestes pàgines.

Si el matí hem participat a ses beneïdes de Sant Antoni a Ciutat, el capvespre hem participat per primera vegada a una trobada de Capgrossos i aquesta ha estat a Consell. Desprès de trobar-nos al lloc de concentració hem realitzat el passa-carrer pel poble de Consell i acabar amb una bona sobrassada i botiferrons. Gràcies per convidar-nos a participar-hi.

Beneïdes de Sant Antoni

egsbm2007 | 17 Gener, 2008 20:17

Benvinguts a tots els que visiten aquestes pàgines.

Els nostres capgrossos han començat a fer vida social sense el Gegants, cosa que ens agrada molt, han participat a ses beneïdes de Sant Antoni. Desprès de trobar-nos a Cort i arribar fins a la Seu, a començat el passa-carrer fins a sa porta de l’església de Sant Antoniet, on totes les autoritats i els capellans ens esperaven per beneir a tots els animals participans.

Trobada de Gegants de Muro

egsbm2007 | 17 Gener, 2008 19:50

Benvinguts a tots els que visiten aquestes pàgines.

Aquest diumenge els nostres Gegants i Capgrossos de la Sala, acompanyants dels Xeremiers, vàrem assistit a sa Trobada de Muro, sent aquesta, com cada any, el començament de ses trobades de Gegants de sa nostre illa.

Desprès de fer una petita aturada, ens vàrem dirigir a sa plaça de l’Església, on es varen realitzar els balls de cada colla i acabar ballant tots junts. Vàrem acabar sa festa amb un bon dinar, d’arròs brut i rostit.

Pregò Festes Sant Sebastià 2008

egsbm2007 | 13 Gener, 2008 22:48

Benvinguts a tots els que visiten aquestes pàgines.

Els nostres Gegants i Capgrossos de la Sala, acompanyants dels nostres Xeremiers, desprès de la cavalcada dels Reis, aquest cap de setmana en començat amb ses activitats per aquest any, aquest dissabte dia 12 de Gener, vàrem participar al Pregò de Festes de Sant Sebastià, amb sa desfilada i arribar a sa Plaça de Cort, on ses autoritats ens varen rebre a tots els participants.

Els nostres Gegants varen fer sa ballada, es pot veure a n’aquesta direcció,

http://es.youtube.com/watch?v=7OSnsK2G93I, esper que funcioni.

Desprès cada colles de participants realitzaren un ball i els Casteller i Grallers de Mallorca, una torre on una nina pujar fins sa balconada de Cort, que la va rebre sa batlesa Aina Calvo.

Es Pregò de ses festes fou a càrrec de Gaspar Valero i Martí.

Reis Mags vespre d’il•lusió i somnis

egsbm2007 | 06 Gener, 2008 17:46

Benvinguts a tots els que visiten aquestes pàgines.

Han arribat puntualment els Reis Mags, en Melchor, en Gaspar i en Baltasar, a sa cita de cada any, per omplir d’il•lusió, somnis i de regals, a tots es nins i nines de sa nostre ciutat.

Amb sa mateixa il•lusió, els Gegants i Capsgrossos de la Sala, varem acudir a sa cavalcada i intentar que petits, i grans, gaudir amb tots noltros de sa mateixa, i varem quedar molt satisfets, per que en tot moment en sentirem també protagonistes d’aquesta festa.

He de fer unes mencions especials, en primer lloc, els Capsgrossos, sent el primer any que han participats, ha estat un goix veure com els nins i nines, els engalzaven i s’ha atracaven a tocar-los per demanar-li uns caramel-los, i anar d’un lloc a s’altre a repartir-los, quedant esclatats, en acabar el passacarrer.

En segon lloc, un agraïment molt especial, a n’en Guiem, en Tomeu, n’Agustí i en Sebastià, Geganters de Campos, que ens varen ajudar a portar els Gegants, i aprofitar avui des d’aquí, a convidar-los per l’any que ve, si els hi ha quedat ganes de tornar.

Que dir d’es musics, Flabiolers - tamborinos, redoble i xeremies, que en tot moment varen gaudir amb sa seva musica, inclòs un – jaleo - al carrer San Miquel, amb la participació de tota sa gent que estava al nostre costat. I la resta de participants de sa colla, Geganters i acompanyants, que igualment varem gaudir de ser participes d’aquesta il-lusió.

Esperem que l’any 2009, puguem gaudir un altre vegada de participar amb un dia tant especial.

A sa nostre colla de Capsgrossos, desprès de festejar un parell de mesos, sa nostre Rata i el Moix s’han casat, aquí els podeu veure baixant ses escales de Cort.

La resta de fotos a Àlbuns.

 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb