GEGANTS I CAPGROSSOS DE LA SALA

XVIX Trobada Gegants de Palma

12 de Setembre de 2015

Sa Rueta Dissabte 2 de Febrer

egsbm2007 | 28 Gener, 2008 22:04

Benvinguts a tots els que visiten aquestes pÓgines.

Pareix que ses festes no volen acabar, aquest any venen una darrera sĺaltre, sense descans, Nadal, Any Nou, Sant SebastiÓ, i ara, Sa Rua i Rueta i en poc temps, arribaren a Pasqua.

Aquest dissabte els Capgrossos, els Flabiol ľ Tamborino i Xeremiers, tornaran a fer el taller que es va realitzar al parc de ses estacions, amb molt bona acceptaciˇ dels participants.

A partir de les 16:00 hores al Carrer de la Constituciˇ, vos esperam a tots i poder gaudir dĺaquesta activitat amb els nins i nines. Es podran posar Na Fada, NĺEsperdenyeta, En Pere sense Por, El JaÝ, Sa Rata i es Moix.

Festa infantil de Sant SebastiÓ 2008

egsbm2007 | 21 Gener, 2008 16:48

Benvinguts a tots els que visiten aquestes pÓgines.

Avui em participat a sa diada infantil al parc de ses estacions, jornada on els Gegants, Capgrossos, flabiol ľ tamborino i xeremiers, han realitzat un passacarrer. En Pere i Manel Martorell, han realitzat un taller dĺinstruments tradicional, amb la participaciˇ tant dels nins com els pares, en acabar han comentat que estaven satisfets de la participaciˇ.

Per primera vegada els nins i pares han pogut gaudir dels Capgrossos, els han agafat, seĺls han posat i sĺhan fet fotos, una sorpresa molt agradable de lĺacceptaciˇ per part tota sa colla.

AquÝ podeu veure el comentari realitzat.

Revetla de Sant SebastiÓ 2008

egsbm2007 | 19 Gener, 2008 19:51

Benvinguts a tots els que visiten aquestes pÓgines

Ha comenšat sa revetla, amb lĺencesa del foc, sent la responsable la batlessa de Palma, Aina Calvo, acompanyada de totes les autoritats. Sa nostre colla en companyia dels flabiols - tamborinos i xeremiers, hem sortit de Cort amb direcciˇ a sa plaša Major, fent una ballada dels Gegants davant ses autoritats.

III Trobada de Capgrossos de Mallorca a Consell

egsbm2007 | 17 Gener, 2008 22:04

Benvinguts a tots els que visiten aquestes pÓgines.

Si el matÝ hem participat a ses bene´des de Sant Antoni a Ciutat, el capvespre hem participat per primera vegada a una trobada de Capgrossos i aquesta ha estat a Consell. DesprŔs de trobar-nos al lloc de concentraciˇ hem realitzat el passa-carrer pel poble de Consell i acabar amb una bona sobrassada i botiferrons. GrÓcies per convidar-nos a participar-hi.

Bene´des de Sant Antoni

egsbm2007 | 17 Gener, 2008 20:17

Benvinguts a tots els que visiten aquestes pÓgines.

Els nostres capgrossos han comenšat a fer vida social sense el Gegants, cosa que ens agrada molt, han participat a ses bene´des de Sant Antoni. DesprŔs de trobar-nos a Cort i arribar fins a la Seu, a comenšat el passa-carrer fins a sa porta de lĺesglÚsia de Sant Antoniet, on totes les autoritats i els capellans ens esperaven per beneir a tots els animals participans.

Trobada de Gegants de Muro

egsbm2007 | 17 Gener, 2008 19:50

Benvinguts a tots els que visiten aquestes pÓgines.

Aquest diumenge els nostres Gegants i Capgrossos de la Sala, acompanyants dels Xeremiers, vÓrem assistit a sa Trobada de Muro, sent aquesta, com cada any, el comenšament de ses trobades de Gegants de sa nostre illa.

DesprŔs de fer una petita aturada, ens vÓrem dirigir a sa plaša de lĺEsglÚsia, on es varen realitzar els balls de cada colla i acabar ballant tots junts. VÓrem acabar sa festa amb un bon dinar, dĺarr˛s brut i rostit.

Preg˛ Festes Sant SebastiÓ 2008

egsbm2007 | 13 Gener, 2008 22:48

Benvinguts a tots els que visiten aquestes pÓgines.

Els nostres Gegants i Capgrossos de la Sala, acompanyants dels nostres Xeremiers, desprŔs de la cavalcada dels Reis, aquest cap de setmana en comenšat amb ses activitats per aquest any, aquest dissabte dia 12 de Gener, vÓrem participar al Preg˛ de Festes de Sant SebastiÓ, amb sa desfilada i arribar a sa Plaša de Cort, on ses autoritats ens varen rebre a tots els participants.

Els nostres Gegants varen fer sa ballada, es pot veure a nĺaquesta direcciˇ,

http://es.youtube.com/watch?v=7OSnsK2G93I, esper que funcioni.

DesprŔs cada colles de participants realitzaren un ball i els Casteller i Grallers de Mallorca, una torre on una nina pujar fins sa balconada de Cort, que la va rebre sa batlesa Aina Calvo.

Es Preg˛ de ses festes fou a cÓrrec de Gaspar Valero i MartÝ.

Reis Mags vespre dĺilĽlusiˇ i somnis

egsbm2007 | 06 Gener, 2008 17:46

Benvinguts a tots els que visiten aquestes pÓgines.

Han arribat puntualment els Reis Mags, en Melchor, en Gaspar i en Baltasar, a sa cita de cada any, per omplir dĺilĽlusiˇ, somnis i de regals, a tots es nins i nines de sa nostre ciutat.

Amb sa mateixa ilĽlusiˇ, els Gegants i Capsgrossos de la Sala, varem acudir a sa cavalcada i intentar que petits, i grans, gaudir amb tots noltros de sa mateixa, i varem quedar molt satisfets, per que en tot moment en sentirem tambÚ protagonistes dĺaquesta festa.

He de fer unes mencions especials, en primer lloc, els Capsgrossos, sent el primer any que han participats, ha estat un goix veure com els nins i nines, els engalzaven i sĺha atracaven a tocar-los per demanar-li uns caramel-los, i anar dĺun lloc a sĺaltre a repartir-los, quedant esclatats, en acabar el passacarrer.

En segon lloc, un agra´ment molt especial, a nĺen Guiem, en Tomeu, nĺAgustÝ i en SebastiÓ, Geganters de Campos, que ens varen ajudar a portar els Gegants, i aprofitar avui des dĺaquÝ, a convidar-los per lĺany que ve, si els hi ha quedat ganes de tornar.

Que dir dĺes musics, Flabiolers - tamborinos, redoble i xeremies, que en tot moment varen gaudir amb sa seva musica, incl˛s un ľ jaleo - al carrer San Miquel, amb la participaciˇ de tota sa gent que estava al nostre costat. I la resta de participants de sa colla, Geganters i acompanyants, que igualment varem gaudir de ser participes dĺaquesta il-lusiˇ.

Esperem que lĺany 2009, puguem gaudir un altre vegada de participar amb un dia tant especial.

A sa nostre colla de Capsgrossos, desprŔs de festejar un parell de mesos, sa nostre Rata i el Moix sĺhan casat, aquÝ els podeu veure baixant ses escales de Cort.

La resta de fotos a └lbuns.

 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb