GEGANTS I CAPGROSSOS DE LA SALA

XVIX Trobada Gegants de Palma

12 de Setembre de 2015

IV Trobada Gegants de Sineu

egsbm2007 | 27 Abril, 2008 18:57

Benvinguts a tots els que visiten aquestes pàgines.

Com era d’esperar els Gegants en Marc i na Maria Àngels, i tota se colla de geganters/as de Sineu, ens han rebut a dalt de ses escales mentrestant ses colles anaven arribant i preparar-se per realitzar sa trobada. A sa plaça Mercadal a començat el passacarrer continuant pels carrers Església, Font, Major, Sa Plaça, Major, Son Torelló, plaça des Fossar per arribar a l’Abeurador fer sa ballada de cada colla i sa conjunta, per acabar dinat d’una bona paella.

Per sa colla de Sineu s’han acabat els nirvis dels preparatius i veure que tot anat be, que mes poden demanar. Enhorabona colla de geganters/as de Sineu.

Trobada Sineu

egsbm2007 | 22 Abril, 2008 21:13

Benvinguts a tots els que visiten aquestes pàgines.

Tot arriba, i sa convidada dels Gegants de Sineu també. En Marc i na Maria dels Àngels, els gegants de Sineu, ens donaran sa benvinguda, així dons, aquest diumenge ens tornarem a veure amb totes ses colles convidades i esperam que el temps també ens acompanyi.

A les 10:00 hores ens trobarem a sa plaça Mercadal (o de sa Dida) per començar el passacarrer a les 10:30 hores. En arribar al poble hi haurà un lloc d’aparcament a prop de sa plantada.

I Trobada Gegants de Santa Eugènia

egsbm2007 | 20 Abril, 2008 07:06

Benvinguts a tots els que visiten aquestes pàgines.

Amb aquesta sortida comença un mes de moltes activitats amb els nostres Gegants i Capgrossos, que anirem informant amb tranquil•litat.

Aquest dissabte s’ha realitzat sa trobada de Santa Eugènia, a estat sa seva I Trobada de Gegants desprès de sa presentació i bateig l’any passat.

A partir de les cinc, l’amo en Bernat i madò Eugènia, ens varen donar la benvinguda a totes ses colles participants. Totes estaven pendents de vent que feia que, a part de sa pluja, es el mes delicat pels gegants, que amb un cop de vent poden caure amb el perill per ses persones que l’enrevolten. Puntualment i l’hora prevista comença el passacarrer pels carrers Ramon Llull, s’Aljub, carrer Major, carrer des Sol i arribar a sa rectoria per acabar amb sa ballada de gegants i recollir el detall d’aquesta trobada.

Desprès al recinte on s’ha realitza la II Mostra de Cuina de Santa Eugènia, el patí de s’escola, ens varen oferir un bon sopar. Sent sa primera trobada que sa colla de Geganters Taujans que l’organitzen, molt be, amb unes coses molts puntuals a tenir en compta de cara a properes trobades, que ben segur varen agafar bones notes.

Enhorabona colla de Geganters i Geganteras Taujans i el poble de Santa Eugènia.

El video es pot veure a: http://es.youtube.com/watch?v=uSztiz_CNJw

Santa Eugènia

egsbm2007 | 13 Abril, 2008 19:43

Benvinguts a tots els que visiten aquestes pàgines.

Arriba el moment de posar-nos en marxa.

Desprès de sa trobada de Muro, del mes de Gener, aquest cap de setmana dia 19 d’Abril li toca a sa colla de Santa Eugènia preparar sa seva Trobada de Gegants i han pensat en noltros, cosa que agraïm, i anirem a compartir amb ells sa seva trobada. Espera'm que madò Eugènia i l'amo en Bernat ens donin sa benvinguda a totas ses colles

Si voleu visitar el seu bloc a Enllaços el podeu trobar.

 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb