GEGANTS I CAPGROSSOS DE LA SALA

XVIX Trobada Gegants de Palma

12 de Setembre de 2015

III Trobada Gegants de Santanyi

egsbm2007 | 31 Juliol, 2008 11:11

Benvinguts a tots els que visiten aquestes pÓgines.

Aquest passat diumenge es va realitzar sa trobada de Gegants de Santanyi.

En Bernat Cinclaus i na Maria Ramis a partir de les 18:00 hores ens vÓrem rebre aixi com anaven arribant a sĺexplanda de sa plaša Canal ses colles convidades, per cert, ens vÓrem de repartir entre Santanyi i Pollenša, perque aquesta tambÚ realitzar sa seva trobada.

El passacarrers va discorre pels carrers Llaners, Majoral, placa Constituciˇ i placa Major, despres de sa presentaciˇ a tot el poble vÓrem realitzar el ball, tant individual com colĽlectiu.

DesprŔs de carregar els Gegants i Capgrossos, ens vÓrem dirigir a sa ResidŔncia on ens convidaren a sopar.

Fer una menciˇ especial a tots els Xeremiers i Tamborinos - Flabiol que en acabar es sopar ens vÓren animar sa vetlada i el qui va voler una bona ballada.

Enhorabona colla de Geganters de Santanyi.

Trobada de Gegants Santanyi

egsbm2007 | 21 Juliol, 2008 19:36

Benvinguts a tots els que visiten aquestes pÓgines.

Lĺany 2006 varen ser batejats els Gegants, en Bernat Cinclaus i na Maria Ramis durant ses festes de Sant Jaume.

Aquest diumenge, 27 de Juliol se realitzarÓ la segona trobada i sa nostra colla assistirem on esperam poder gaudir de sa mateixa.

A partir de les 18:00 hores ens trobarem a la plaša del canal on es realitzarÓ sa plantada per comenšar el passacarrer a les 19:00 hores pels carrers Llaneres, Majoral, plaša Constituciˇ i Plaša Major.

Web Agrupaciˇ de Colles Geganteres de les Illes Balears

egsbm2007 | 19 Juliol, 2008 07:08

Benvinguts a tots els que visiten aquestes pÓgines.

Avui en dia sa informaciˇ ens pot arribar per molts de costats, noltros, sa nostra colla vol aprofitar i gaudir dĺaquesta eina que es internet, i agra´m a sĺAgrupaciˇ de colles Geganteres de les Illes Balears la facilitat que ens dona per poder ampliar la informaciˇ a traves de sa seva, i nostra, pÓgina Web.

A sa mateixa podreu trobar sa hist˛ria dels nostres Gegants i els Capgrossos, tambÚ sa informaciˇ de sa XII Trobada de Gegants de Palma, ses colles que ja han confirmat sa seva assistŔncia i mes endavant la resta de informaciˇ de la mateixa, recorregut, etc., poc a poc anirem ampliant aquesta informaciˇ.

Vos Ónim a totes ses colles, en primer lloc, sa vostra assistŔncia a sa nostra trobada i en segon lloc, aprofitau, si vos interesa, aquesta pÓgina Web de sĺAgrupaciˇ.

http://www.gegantsdebalears.org/colles/palma/palma.html

Exposiciˇ fotogrÓfica ôels Gegants de les Illes Balearsö

egsbm2007 | 17 Juliol, 2008 17:06

Benvinguts a tots els que visiten aquestes pÓgines.

Sa colla Gegantera de Sa Pobla prenguÚ la decisiˇ de realitzar una exposiciˇ de fotografies, sent els protagonistes, els nostres Gegants i la resta de colles.

A sa terrassa coberta del museu de Can Planes, en primer lloc, sa majestuositat dels Gegants NĺAntoni i Na Margalida, en donaren sa benvinguda a tots els convidats.

A partir de les 20:00 hores el tinent de batle SebastiÓ Gallardo de Arriba, amb unes breus paraules ha estat el responsable de realitzar sa presentaciˇ de sa mateixa i agrair lĺassistŔncia de tots els presents.

Moments desprŔs el batle Joan Comas i Reus ha colĽlocat a sa Geganta Margalida, que el proper dia 20 es la seva onomÓstica, d'un ram de flor.

NĺAntoni i na Margalida en varen animar, amb la musica dels Xeremiers, dĺun parell de balls.

Mentres miraven ses fotos es podia gaudir dĺun bon aperitiu. Aquesta exposiciˇ romandra oberta fins passat ses festes.

Esper que aquests objectius dĺaquesta exposiciˇ, siguin els que vos vÓreu marcar.

Enhorabona Colla Gegantera de Sa Pobla.

 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb