GEGANTS I CAPGROSSOS DE LA SALA

XVIX Trobada Gegants de Palma

12 de Setembre de 2015

50 Aniversari Via Sindicat

egsbm2007 | 28 Setembre, 2008 15:35

Bon dia a tots els que visiten aquestes pÓgines.

El carrer Sindicat, o Via Sindicat, esta celebrant el seus 50 anys, centre comercial de Palma, un carrer emblemÓtic, on era indispensable atracar-se a realitzar les nostres compres. Lloc com ElŔctrica Puigcercos, on cercar el que no trobaves a altres tendes, desapareguda fa uns pocs anys, tambÚ sa primera tenda on comprar els calšons americans, si no mal record, Leviĺs Strauss i altres tendes que des de els primers anys varen ser la vida del centre de Palma.

Sa nostra colla, i en especial els Capgrossos, amb altres activitats durant uns dies, han celebrat aquest aniversari participant durant tres dies pel carrer, acompanyats de la musica den Joan, Xeremier i en Jaume, Flabiol - Tamborino respectivament.

Que molts anys poguem gaudir dĺaquest, denominat, centre comercial.

 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb