GEGANTS I CAPGROSSOS DE LA SALA

XVIX Trobada Gegants de Palma

12 de Setembre de 2015

Un any amb els Gegants i Capgrossos de la Sala

egsbm2007 | 29 Setembre, 2008 21:50

Bon dia a tots els que visiten aquestes pàgines.

Pareix que va ésser ahir quan vàrem agafar sa nostra associació Estol de Geganters, Sonadors i Balladors de Mallorca el compromís de ser els responsables de portar els Gegants i Capgrossos de Palma, d’això ja fa un any. Ha estat un any ple de reptes que gràcies a tots s'han anat cumplint un a un.

Vàrem començar aquest camí des del punt zero, i avui tenim una Colla consolidada. Durant aquest any hem passat a formar part de l'Agrupació de Colles Geganteres de les Illes Balears, de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya, del Cercle Internacional d’Amic dels Gegants, hem participat a l'elecció de Tàrrega “Ciutat Gegantera de Catalunya 2009”, i hem donat a conèixer l'activitat dels nostres Gegants i Capgrossos a través del blog i de la pàgina Web de l’Agrupació de les Illes, en participat a l’organització de la XI i XII Trobada de Palma, a sa trobada de Gegants a Granollers, ses trobades realitzades a tot erreu de Mallorca i en rebut a sa nostra Illa Colles de Catalunya i Aragó.

Però dins de tot el realitzat, el mes important han estat, i son, els portadors dels Gegants i Capgrossos, per que sense ells i elles no hagués estat possible dur a terme el compromís adquirit de seguir endavant i crec que l’hem cumplit. Simplement gràcies a tots els que varen confiar en noltros per realitzar aquesta tasca i gràcies també a tots aquells que no esperaven res d'aquesta colla, uns pel seu suport i els altres perquè amb les seves critiques ens han ajudat a rectificar i procurar millorar cada dia.

En nom de tota sa Colla gràcies a totes ses colles de Mallorca que sempre han estat en el nostre costat, a tots aquells que mai no han dubtat d'oferir-nos la seva ajuda i el mes important la seva amistat, els "veterans i veteranes" per seguir amb noltros i sens dubte els joves geganters que ens aporten noves il•lusions, els xeremiers i flabiolers - tamborino, per que en la seva música feím ballar els nostres gegants i gràcies a tots i totes per creure en noltros.

Crec que avui som molts i moltes els que celebrem aquest primer any, gràcies a tots.

Colla de portadors dels Gegants i Capgrossos de Palma.

 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb