GEGANTS I CAPGROSSOS DE LA SALA

XVIX Trobada Gegants de Palma

12 de Setembre de 2015

III Trobada Capgrossos de Mallorca a Consell 2008

egsbm2007 | 26 Octubre, 2008 10:01

Aqui teniu sa III Trobada de Capgrossos de Consell 2008 en video

III Trobada Felanitx, 10¬ Diada Castellera, La Beata i III Trobada Capgrossos de Mallorca

egsbm2007 | 20 Octubre, 2008 18:08

Aquest cap de setmana ha estat molt mogut per sa nostra colla, com be sabeu per aquest bloc, el dissabte hem participat a sa III Trobada de Gegants a Felanitx, sa 10¬ Diada Castellers de Mallorca, La Beata i el diumenge sa III Trobada de Capgrossos de Mallorca a Consell.

Tot comenša a les 17:00 hores a sa plaša dĺEspanya a sa plantada i concentraciˇ dels Castellers, els Gegants Xeremiers i els Dimonis, que durant el passacarrer han estat ballant amb la m˙sica dels nostres Xeremiers, els han acompanyats fins arribar a sa plaša de Cort, on els Castellers han realitzat la seva actuaciˇ, amb ses colles participants Xisc de Granollers, AlĽlots de Llevant i els Castellers de Mallorca.

Sa resta de colla amb en Tomeu i na Margalida, els Capgrossos i els Xeremiers vÓrem arribar a Felanitx, a sa mateixa hora on en MacolÝ i na Maria Enganxa i sa seva colla ens vÓrem rebre a sa plaša de Santa Margalida.

Aquest dia serÓ inoblidable per na Laura que per primera vegada va ser portadora de sa Fada Mariana i aixÝ sĺha convertida amb sa portadora mes petita de sa nostra colla de Capgrossos i esperam que molt aviat tendrem un altre debut de portador.

Igualment en poc temps han tingut dos nous portadors dels Gegants en Joan i en Xavier, sa colla creix i amb gent jove.

Els dimonis en acabar el passacarrer varen participar a cavalcada de la Beata sent el divertiment dels mes petits.

El diumenge el poble de Consell organitzar sa III trobada de Capgrossos de Mallorca i sa nostra colla de Capgrossos tambÚ va participar a sa mateixa, sa presidenta del Consell de Mallorca la Sra. Francina Armengol donar la benvinguda a tots i desprŔs varen visitar totes ses casetes amb sa nostra companyia.

Un bon cap de setmana i molt mogut

GrÓcies a tota sa colla per poder comptar amb tots voltros.

Trobada Felanitx - Consell

egsbm2007 | 20 Octubre, 2008 12:30

Fotos Felanitx i Consell

http://picasaweb.google.com/GegantsiCapgrossosdelaSala/IIITrobadaGegantsDeFelanitx2008#

http://picasaweb.google.com/GegantsiCapgrossosdelaSala/IIITrobadaDeCapgrossosDeMallorcaAConsell#

Video trobada Felanitx

Diada Castellera i Trobada Gegants Felanitx

egsbm2007 | 14 Octubre, 2008 21:24

Bon dia a tots els que visiten aquestes pÓgines.

Aquest proper dissabte els nostres Gegants Xeremiers per segons any acompanyaran als Castellers a sa 10¬ Diada de Castellers de Mallorca. Sa concentraciˇ es a sa plaša dĺEspanya a les 17:00 hores i el passacarrer a partir de les 17:10 hores pels carrers San Miquel, plaša Major, Colon per arribar a les 17:30 hores a Cort on es realitzaran ses activitats previstes pels Castellers.

Ses persones que vulguin arribar fins a Felanitx a veure sa II trobada de Gegants, en Tomeu i na Margalida juntament amb els Capgrossos a partir de les 17:00 hores arribarem al lloc de plantada a sa plaša Santa Margalida i a les 17:30 hores comenšarÓ el passacarrer.

AixÝ dons, dues activitats molts diferents el qual sa nostra colla participarÓ.

III Trobada Gegants d'Alc˙dia

egsbm2007 | 13 Octubre, 2008 18:49

Bon dia a tots els que visiten aquestes pÓgines.

Sa pluja va respectar sa trobada de Gegants a Alc˙dia i no va fer acte dĺapariciˇ. DesprŔs de realitzar sa plantada al passeig Pere Ventayol, comenšar el passacarrer pel camÝ de Ronda i sempre pel costat de ses muralles de la ciutat amb lĺatenta mirada dels nins i nines, i de no tant nins, per arribar a sa plaša on cada colla va realitzar el ball. En acabar vÓrem sopar dĺun bon arr˛s brut.

Enhorabona colla de Geganters dĺAlc˙dia i fins lĺany que ve, si Deu vol.

III Trobada Gegants d'Alc˙dia

egsbm2007 | 08 Octubre, 2008 20:42

Bon dia a tots els que visiten aquestes pÓgines.

Seguint amb aquest mes de trobades ara toca Alc˙dia, lĺamo en Jaume de Panxa-roja i Mado Aina ens esperen el dissabte a partir de les 18:00 hores al passeig Pere Ventayol on es realitzarÓ sa plantada dels Gegants. Sa colla Llucmašanes de Menorca, tambÚ esta convidada a sa mateixa.

VII Trobada Gegants de Llucmajor

egsbm2007 | 05 Octubre, 2008 18:49

Bon dia a tots els que visiten aquestes pÓgines.

Tot arriba i sa trobada de Llucmajor tambÚ. Avui, diumenge, a partir de les 11:00 hores hem comenšat arribar ses colles convidades al lloc de sa plantada dels Gegants, davant el convent de Sant Bonaventura. DesprŔs de esperar un poc a comenšat el passacarrer pel carrer Convent, Jaume I, Font, Plaša dĺEspanya i Bisbe Taixequet. Mirant el temps dĺahir, en niguls i qualque pluja, avui ens ha acompanyat un bon Sol i a ajudat que tot el poble, i sa gent que ha visitat sa fira, tenguÚssim els carrer plens de gent que ha ajudat a donar mes alegria a sa trobada.

Quant a acabat el mateix sĺha realitzat el ball de cada colla i sa conjunta al passeig Jaume III per acabar amb un bon dinar al restaurant Gal Dent.

Enhorabona i fins l'any que ve Colla de Geganters de Llucamjor

Trobada de Llucmajor

egsbm2007 | 02 Octubre, 2008 19:21

Bon dia a tots els que visiten aquestes pÓgines.

Aquest cap de setmana sa realitzarÓ sa VII Trobada de Gegants de Llucmajor, dins el marc de les Fires, i sa nostra colla i participarÓ.

Lĺhorari previst es el segŘent:

Ľ 11,00 h. Concentraciˇ i plantada dels gegants davant el convent de Sant Bonaventura.

Ľ 11,30 h. Cercavila pels carrers Convent, Jaume I, Font, plaša Espanya i Bisbe Taixequet. En acabar, ballada per les diferents colles geganteres al passeig de Jaume III.

Esperam veure a nĺen Miquel i na Candida i a tota sa colla per passar-ho molt be.

 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb