GEGANTS I CAPGROSSOS DE LA SALA

XVIX Trobada Gegants de Palma

12 de Setembre de 2015

IV Trobada Gegants de Mancor de la Vall

egsbm2007 | 29 Novembre, 2008 23:30

Bon dia a tots els que visiten aquestes pàgines.

Dins el marc de la VI Fira de l’esclata-sang i de la muntanya s’ha realitzat sa trobada de Gegants. Quant a començat el dia ningú tenia clar poder realitzar sa trobada. El mati a començat amb molta de pluja, molt vent i un bon fred. A partir de les 15:00 hores a començat aclarir-se i a sortir un bon Sol, i s’ha pogut realitzar sa sortida.

A les 17:30 hores ses colles hem començat a arribar al lloc de plantada i en Joan i na Llúcia amb els seus geganters ens han donat sa benvinguda, i com el temps no donava molta de confiança, el passacarrers ha estat rapit, arribant a sa plaça de l’església i realitzar el balls totes ses colles i també sa conjunta.

Quant esperàvem per sopar ha començat a ploure un altre vegada, mentres que els geganters estaven torrant sa sobrassada i sa resta de carn ha caigut una granissada que ens ha obligat a entrar dins un garatge, en Pep Toni ha volgut gaudir de sa seva torrada, això si, amb bon humor i molta d’aigo.

Fins l’any que ve colla de Geganters de Mancor de la Vall, enhorabona.

Trobada Mancor

egsbm2007 | 27 Novembre, 2008 13:36

Aquest proper cap de setmana anirem a Mancor de la Vall amb els Gegants, Capgrossos i musics i participar a ses festes del poble. Sa plantada dels Gegants es realitzarà a la Plaça d'Espanya.

Fins dissabte colla de Manocr de la Vall.

XII Trobada Gegants de Sa Pobla

egsbm2007 | 23 Novembre, 2008 22:14

Bon dia a tots els que visiten aquestes pàgines.

Passen els dies i també ses trobades.

Amb motiu de sa Fira de Tardor s’ha realitzat sa XII Trobada de Gegants a sa Pobla, poc a poc vàrem arribar ses colles a s’escola Graduada on n’Antoni i na Margalida amb sa colla de Geganters de sa Pobla ens esperaven.

A Les 17:15 hores començar el passacarrer pels carrers Fadrins, Comerç, plaça Mercat, Gran, Plaça i acabar a sa plaça Major on el batle donar la benvinguda i les gràcies per l’assistència, realitzant, tant sols, un ball conjunt i acabar amb un bon arròs brut.

Gràcies per tot colla de Geganters de sa Pobla i fins l’any que ve.

Trobada sa Pobla

egsbm2007 | 16 Novembre, 2008 18:27

Bon dia a tots els que visiten aquestes pàgines.

Arriba’m al final de ses trobades per enguany, tant sols en falten tres, el proper dissabte a sa Pobla dia 22, desprès dia 29 Mancor de la Vall, per acabar a Lluc dia 14 de Desembre, amb sa primera trobada de Gegants organitzada per s’Agrupació de Colles Geganteres de les Illes Balears, d’aquest esdeveniment anirem informant.

Trobada de sa Pobla.

S’horari del mateix es el següent:

16:00 hores plantada a s’escola Graduada.

17:00 hores passacarrers pels carrers Fadrins, Comerç, plaça Mercat, Gran, Plaça per acabar a sa plaça Major.

Esperam trobar-nos a sa mateixa.

IX Trobada de Gegants D'Inca

egsbm2007 | 09 Novembre, 2008 18:19

Bon dia a tots els que visiten aquestes pàgines.

Desprès de varis dies de pluja avui en tengut un bon Sol i els portadors dels Gegants hem tornat a passar calor dins el mateixos.

A partir de les 10:30 hores en començat a arribar ses colles a sa plaça Quartera, sa colla d’Inca ens esperava amb el Sabater i sa Sabatera.

A les 11:10 hores a començat el passacarrer per Bisbe Llompart, Comerç, Major per acabar a sa plaça de Santa Maria la Major on ses colles participants han realitzat el seu ball, amb sa particularitat que s’han juntat dues colles a cada ball, una nova experiència que per ben segur haurà diferents interpretacions.

Desprès de realitzar totes ses colles el seu ball, li ha tocat el torn a sa colla d’Inca com amfitrions i acabar en sa ballada de tots.

I amb un arròs brut, plàtan, ensaïmada i cacauets s’ha acabat sa trobada.

Enhorabona colla d’Inca i fins l’any que.

Ses nostres petites Geganteras es van fent grans de cada dia

Trobada de Gegants d'Inca

egsbm2007 | 01 Novembre, 2008 16:45

Bon dia a tots els que visiten aquestes pàgines.

El proper dissabte dia 9 d’Octubre sa realitzarà sa trobada de Gegants d’Inca, dins el marc de ses Fires’08 d’Inca. Ens veurem a partir de les 10:30 hores a sa plaça Quartera i el passacarrer recorrerà per Bisbe Llompart, Comerç, Major i plaça de Santa Maria la Major.

Esperam que en Sabater, sa Sabatera i sa colla ens rebin amb els braços oberts

 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb