GEGANTS I CAPGROSSOS DE LA SALA

XVIX Trobada Gegants de Palma

12 de Setembre de 2015

Cant de la Sibil.la

egsbm2007 | 28 Desembre, 2008 09:17

Bon dia a tots els que visiten aquestes pàgines.

Per ses persones que els interesa els cant tradicionals de la nostra cultura com es el cant de la Sibil.la i que esta en proces de declaració de Be Cultural, a sa nostra colla tenin a una representant de la mateixa na Silvia.

Aixi dons aqui la teniu per ses persones que la vulguin escoltar.

Bon Nadal i Any Nou 2009

egsbm2007 | 22 Desembre, 2008 21:53

Bon dia a tots els que visiten aquestes pàgines.

Els Gegants i Capgrossos de la Sala vos desitjam que passeu unes bones festes i poguem seguir gaudint de sa vostra companyia per molts d’anys.

I Trobada de Gegants a Lluc

egsbm2007 | 20 Desembre, 2008 21:57

Bon dia a tots els que visiten aquestes pàgines.

Avia d’arribar i fer realitat una il.lusió del President de l’Agrupació de Colles Geganteres de les Illes Balears, n’Antoni Oliver, realitzar una trobada de Gegants a Lluc, aquest dessig s’ha cumplit.

El Passat dia 14 de Desembre un gran nombre de Colles ens varem reunir per cel.lebrar sa I Trobada de Gegants ’08 dins els actes del 125è aniversari de la Coronació de la Mare de Déu de Lluc, sent convidades a mes de les Colles de les Illes, l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya i el cercle d’Amics Internacional dels Gegants.

A primera hora del dissabte dia 13 començaren a arribar ses colles de Catalunya on els esperaven n’Antoni Oliver President de l’Agrupació i n’Antoni López a la Casa Catalana per donar-lis la benvinguda. Desprès de recuperar força amb el berenar preparat a la Casa Catalana començarem el camí cap a Lluc.

Amb l’Agrupació de Catalunya vingueren el gegants En Treball i na Cultura i els Capgrossos l’Estiu, Tardor, Hivern i Primavera.

Amb el Cercle d’Amics Internacional dels Gegants vingueren el Diablo i la Chapetona, Gegants de Costa Rica i el enano Cabezón Capgrós de Nicaragua.

En arribar a Lluc ens esperaven els Gegants de l’Agrupació en Foners i la Daeessa Tanit amb els portadors de l’Agrupació. El fred i la pluja ens va acompanyar durant tot el dia, així es el mes de Desembre.

Poc a poc arribaren les colles amb els gegants realitzant sa plantada a l’acolliment.

Na Balbina Sánchez de la colla de sa Pobla fou l’encarregada de presentar els actes donant la paraula a n’en Pere Fullana Director Insular de relacions institucionals del Consell de Mallorca, n’Albert Moya President de l’Agrupació de Catalunya, Jaume López President del Cercle Internacional i n’Antoni Oliver President de l’Agrupació de les Illes.

Tant sols, a nivell molt personal, no puc entendre estar a Lluc per commemorar el 125è aniversari de la coronació de la Mare de Deu i que no es realitzes una celebració oficial.

Fotos

http://picasaweb.google.com/GegantsiCapgrossosdelaSala/ITrobadaGegantsALluc#

Trobada Gegants i Capgrossos a Lluc

egsbm2007 | 04 Desembre, 2008 10:44

Bon dia a tots els que visiten aquestes pàgines

He rebut aquest escrit, igualment que totes les colles, del President de l'Agrupació de Colles Geganteres de les Illes Balears, informant de sa trobada que es realiltzarà el proper dia 13 i 14 de Desembre de 2008 a Lluc, per commemorar el 125è aniversari de la coronació de la Mare de Déu

Benvolguts amics:

Dissabte, 13

A les 16 h

Cercavil.les de Capgrossos, Plaça dels Peregrins

Diumenge 14

A les 10 h plantada de gegants a la porta del Santuari ( resturant redo de l'entrada )

A les 10.30 h cercavil.les per la plaça per arribar a les 11 a l'Acolliment.

A les 11.00 h Missa

11.45 Ofrena floral a la Mare de Déu per part del Consell de Mallorca, ACGIB, Casa Catalana, ACGC, CIAG.

a les 12.00 Ball de Gegants

a les 13.00 Lliurament de Records

a les 14.00 Dinar de germanor

Agrair que abans de dissabte dia 6 confirmeu l'asistencia i nombre de participants, i musics per via coreu electronic o tel. 647602825

Antoni Oliver

President de l'Agrupació de Colles Geganteres de les Illes Balears

 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb