GEGANTS I CAPGROSSOS DE LA SALA

XVIX Trobada Gegants de Palma

12 de Setembre de 2015

Rueta 2009 a Palma

egsbm2007 | 22 Febrer, 2009 08:30

Bon dia a tots els que visiten aquestes pàgines.

Com sempre dic, a nivell personal, que tot sempre arriba, aquest comentari es realitza per s’activitat que ha fet sa nostra colla amb els Gegants en Tomeu i na Margalida a sa Rueta 2009. Fou l’any passat quant un membre de sa colla comentà que estaria molt be disfressar els Gegants, el mateix arriba al nostre Ajuntament, i com he comentat avanç, tot sempre arriba, s’ordre fou, “podeu disfressar els Gegants a sa Rueta”. Ens posarem en marxa, com haurien d'anar vestit i posar-nos mans a s’obra. Entre rialla i pensar un poc s’arriba a sa conclusió, en Tomeu de Cavaller i na Margalida de Bruixa.

Es compra sa roba i el divendres capvespre ens vàrem veure a s’Ajuntament per començar aquest recte que ha estat, disfressar per primera vegada en sa història els Gegants de la Sala, el primer en preparar fou en Tomeu, el nostre Cavaller que poc a poc agafar forma i noltros un poc sorpresos de lo be que estava quedant. Desprès na Margalida, sa nostra Bruixa, de sa mateixa forma anàrem agafant el vestit, col•locant estrelles i pintant amb spray unes llunes i estrelles mes grosses que donaren mes color, el mocador i el capell, el resultat el mateix, sorpresa de tots en veure com anava quedant sa parella de Gegants. El mateix dissabte matí dia de sa Rueta acabaren totes ses feines i sa parella estava a punt.

A les 16:00 hores començarem el camí cap el carrer Unió on s’ha realitzar tota s’activitat. Els nins/es i els majors no en deixaren de sorprende amb els comentaris realitzats en referencia els Gegants, “bona idea aquesta de disfresar els Gegants”, “ha estat molt original aquesta decició”.

Sempre el rectes son molt importants i si arriba a sortir be es dona la gran satisfacció de realitzar una feine que agradi a sa gent i ahir varem sentir el mateix.

A n’el video es pot veure els gegants Cavaller i Bruixa.

Ses fotos a sa direcció: http://picasaweb.google.com/GegantsiCapgrossosdelaSala

Referencies als diari: Diari de Balears, "En Tomeu i na Margalida, els gegants de la Sala, no volgueren perdre’s la cita i desfilaren disfressats i acompanyats d’alguns capgrossos"

Diari de Mallorca: "Margalida y Tomeu, los gegants de Cort, tuneados de bruja y caballero. Los gigantes de Cort, que se estrenaban con disfraz, vigilaron de cerca la concurrida degustación de ensaïmada y sobrassada".

 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb