GEGANTS I CAPGROSSOS DE LA SALA

XVIX Trobada Gegants de Palma

12 de Setembre de 2015

Activitats de la Colla de Pollença

egsbm2007 | 23 Març, 2009 18:49

Bon dia a tots els que visiten aquestes pàgines.

Sa Colla Gegantera i Caparrots "L'Esbart de Sant Jordi" ens ha fet arribar aquesta activitat que formen part del programa de festes de Sant Jordi, pens que es una bona forma de conèixer un poc mes la nostra cultura.

Aquest es un resum dels actes que es celebraran.

"Volem aprofitar l’avinentessa per convidar-vos als actes que formarem part durant el proper mes d’abril entrant dins el programa de festes de Sant Jordi, del qual creim que serà del vostre interès:

- Dia 17 d’abril a les 20,15 hores. En Toni i na Mª Àngels ballaran a la Plaça Vella, de Pollença. Acte seguit, a les 20,30 hores conferència de “Indumentària Tradicional Mallorquina relacionada amb el Món Geganter”, a càrrec d’en Toni Bibiloni al Casal de Ca’n Llobera, situat a la mateixa Plaça Vella. Organitzada per la mateixa Colla.

- Dia 19 d’abril a les 18:30 h, els nostres gegants i caparrots faran un cercavila pels carrers de Pollença acompanyats pels Xeremiers Orats. Recorregut previst: sortida de la placeta de Montisión passant pel carrer Lleó, Horta, Barques, Binimelis, Adan Diehl, Major, Joan Mas, Antoni Maura i acabarem a la Plaça Major."

Dia de les Dones 2009

egsbm2007 | 07 Març, 2009 17:04

Bon dia a tots els que visiten aquestes pàgines.

Sa nostra Geganta Margalida es torna a independitzar d’en Tomeu.

A les 12:00 hores a començat l’acte oficial del trasllat de na Margalida, M. Cristina Ferrer González, Regidora de l'Àrea de Govern d'Educació, Igualtat i Drets Cívics del nostre Ajuntament hens a donat la benvinguda a tots i acte seguit ha començat el passacarrers fins arribar al Centre Social de Flassaders on participarà, amb sa seva presencia, a tots els actes que es celebraran amb moriu del Dia de les Dones.

Per primera vegada, i no podia ser d’altra forma un dia com avui, els nostres Xeremiers han estat dues dones na Catí “xeremie” i na Pol•loni “Tamborino” ens han acompanyat durant tot el camí. Esperem que sigui per molts d’anys.

Com sempre ses fotos estan a:

http://picasaweb.google.com/GegantsiCapgrossosdelaSala/DiaDeLaDona2009#

Dia de les Illes Balears

egsbm2007 | 02 Març, 2009 18:54

Bon dia a tots els que visiten aquestes pàgines.

Aquest any els Gegants de l’Agrupació de Colles Geganteres de les Illes Balears, el Foner Balear i la Deessa Tanit han participat a la Diada de les Illes Balears.

El passat dissabte dia 28 de Febrer sa colla ens trobar a sa plaça de Cort per començar aquest dia tant important per s’Agrupació, durant dues hores els Gegants varen ésser els protagonistes durant dues hores, a partir de les 11:00 hores arribaren a sa Plaça Joan Carles I on comença el passacarrer passant pel Passeig d’es Born, Antoni Maura i Passeig Sagrera.

Esperem que puguin ésser els protagonistes durant molts d’anys.

 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb