GEGANTS I CAPGROSSOS DE LA SALA

XVIX Trobada Gegants de Palma

12 de Setembre de 2015

Dia de l'└ngel "Pancaritat" 2009

egsbm2007 | 21 Abril, 2009 21:36

Bon dia a tots els que visiten aquestes pÓgines.

Dins el marc de ses festes de pasqua, i acabar ses mateixes, a molts de pobles de lĺIlla es celebra el dia del └ngel, sent tradiciˇ a Ciutat pujar al Castell de Bellver a menjar ses penades, es crespells i els robiols i ballar un poc amb sa musica tradicional de les nostres Illes.

Des de fa uns anys el Gegants i Capgrossos de la Sala participen de sa mateixa. Un pic han davallat lĺ└ngel a lĺexplanada del Castell, comenša el passacarrer amb la musica dels nostres xeremiers. Per acabar en Tomeu i na Margalida han ballat amb el so del Bolero de Santa Maria.

Enguany en tingut una nova portadora de capgros, na Giorgiana Buitan, en va realitzar una entrevista, en relaciˇ dels Gegants i Capgrossos a lĺemissora Inselradio i durant sa mateixa va comentar que li feia molta dĺilĽlusiˇ assistir a una trobada i portar-ne un, i aquest dia es va cumplir, esper que no sigui sa primera i darrera vegada.

TambÚ participar amb el dinar que vÓrem preparar sa colla, ses penades, els robiols, cremadillos i una ensa´mada dĺalbercoc.

Fins lĺany que ve.

 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb