GEGANTS I CAPGROSSOS DE LA SALA

XVIX Trobada Gegants de Palma

12 de Setembre de 2015

III Trobada Gegants de SantanyÝ 2009

egsbm2007 | 27 Juliol, 2009 15:00

Bon dia a tots els que visiten aquestes pÓgines.

Aquest passat cap de setmana es va realitzar sa trobada de Gegants de SantanyÝ, dins el marc de ses Festes de Sant Jaume 2009. Ja fa tres anys que es varen donar a conŔixer en Bernat Cinclaus, na Maria Ramis i sa colla de Geganters, des de aquest dia cada any, i dĺaix˛ ja en fa quatre, ens acompanyen a ses trobades dels pobles que poden assistir.

A partir de les 19:00 hores vÓrem arribar ses colles a sa plaša Canal on comenšar el passacarrer pels carrer Llaneres, Majoral, Constituciˇ i plaša Major, per acabar realitzant sa ballada cada colla i el ball conjunt.

Per acabar vÓrem gaudir dĺun bon sopar a sa ResidŔncia de SantanyÝ.

Fins lĺany que ve.

Enhorabona Geganters de SantanyÝ i al seu Ajuntament.

 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb