GEGANTS I CAPGROSSOS DE LA SALA

XVIX Trobada Gegants de Palma

12 de Setembre de 2015

XVI Trobada Gegants de Fraga 2009

egsbm2007 | 18 Octubre, 2009 17:45

Bon dia a tots els que visiten aquestes pàgines.

Sa nostra colla, en total 37 persones, ha participat aquest passat cap de setmana, del dia 10 al 12 d’Octubre, a sa XVI Trobada de Gegants de Fraga 2009, tornat així s’intercanvi que l’any passat comença amb sa seva participació a sa nostra trobada.

Hem pogut gaudir d’uns dies inoblidables, com sempre dic, cada trobada es diferent i tenen el seu encant.

El Dissabte dia 10, a primera hora ens trobarem a s’aeroport de Palma per agafar s’avió en direcció a Barcelona per arribar a Fraga a les 12:30 hores, ens esperava sa colla de Geganters que desprès d’anar a deixar ses maletes. En acabar prepararem els Gegants i Capgrossos de la Sala a s’estació del bus i preparats per sa plantada a les 17:30 hores.

En total quinze colles de Gegants ens reunirem a sa plaça San Salvador esperant el començament del passacarrer pels carrers Avd. Aragón, Avd. De los Reyes Católicos, carrer San Quintin, paseo del Barrón Cegonyer per arribar a sa Plaça de España.

Na Irene López, portadora d'un Capgros, va preparar un nou ball pels Capgrossos, al final de sa trobada a sa plaça de España s’ha inaugurat el mateix tenguen una bona acceptació de tota sa gent, desprès els Gegants vàrem realitzar el nostre ball i acabar amb el sopar d’agermanor.

El següent dia vàrem realitzar una visita turística per Saragossa on tota sa colla va gaudir d’aquesta meravellosa ciutat i de sa imatge de la Verge de la Mare de Deu del Pilar.

Avanç de tornar també visitarem Barcelona durant unes hores.

Un viatge ben aprofitat que tota sa colla va gaudir del mateix.

Agrair a sa colla de Geganters de Fraga sa rebuda que ens varen donar.

Trobada de Gegants a Fraga

egsbm2007 | 04 Octubre, 2009 07:09

Bon dia a tots els que visiten aquestes pàgines.

Tot ja esta a punt, carrega dels Gegants i Capgrossos, trobar-nos a s'Aeroport, embarque i arribar a Fraga. Esperem que tenguem una bona trobada i vista per Saragossa.

Aquest proper cap de setmana sa nostra colla viatge a per participar a XVI Trobada de Gigants de Fraga, Organitzat per sa Colla de Gigants i Delegación de Fiestas els dies 10, 11 i 12 d’Octubre 2009.

El divendres dia 9 a les 12:00 hores ses campanas de ses esglésies repicaràn amb força anunciant s’inici de ses festes en honor a Nostra Senyora sa Verge del Pilar. A ses 21:00 hores es Coetasso, a sa Plaça d’Espanya, des de sa balconada de s’Ajuntament el Batle de Fraga, D. José Luis Moret Ramirez encendrà el Coetasso i donar per començades ses Festes del Pilar 2009.

A partir d’aquest moments una activitat rera s’altre fins el dimecres dia 14 d’Octubre a les 22:00 hores amb el Gran Castell de Focs Artificials i Traca de final de Festes Pilar 2009. Un nou espectacle de llum i só a carrég de Pirotècnia Tomás que posarà el fina de ses festes, organitzades per sa Delegación de Fiesta.

 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb