GEGANTS I CAPGROSSOS DE LA SALA

XVIX Trobada Gegants de Palma

12 de Setembre de 2015

Festes de Sant Sebastià 2010

egsbm2007 | 20 Gener, 2010 08:56

Bon dia a tots els que visiten aquestes pàgines.

Ses festes de Sant Sebastià van passant i sa nostra colla de Gegants i Capgrossos esta present, el dia 16 de Gener amb sa concentració de tots els participants a sa plaça d’Espanya, els Gegants de Son Sardina, grups de ball de bot, els Castellers i altres grups, a les 19:00 hores començà el passacarrers passant per sa porta Pintada, San Miquel, Plaça Major, Colon i arribar a sa plaça de Cort, on el Gegants de la Sala realitzarem el nostre ball, amb sa música del Xeremiers de la Sala que varen sonar el Bolero de Santa Maria, en acabar els Castellers realitzaren sa seva actuació i acte seguit el pregó a càrrec de la Terremoto de Alcorcón.

Dia 17 Sant Antoni, dia de beneïdes ens trobarem tots els participant a sa Catedral de Palma, fent el passacarrers fins a sa porta Pintada, a San Antoniet estaben ses autoritats beneint a tots els participants. Durant 30 o 45 minuts varem estar aturats a Sant Miquel, sent una queixa general de tots el participants.

Dia 19 s’esperada revetla de Sant Sebastià 2010 on els Gegants i Capgrossos de la Sala amb els Xeremiers a partir de les 19:00 hores començaram un passacarres des de Cort fins a sa plaça d’Espanya on els Castellers estaben realitzant sa seva actuació fins a sa nostra arribada, entre castells i castell, els xeremiers anaben sonant fent mes amena s’espera de s’arribada de sa Batlessa de Palma Aina Calvo que puntualment a les 20:00 hores encengue es fogero devant una multitut de gent congregada a sa plaça d’Espanya, acte seguit els Gegants i Capgrossos realitzarem uns balls i tornar a sa plaça de Cort, sempre tant per anar com per tornar, seguit d’una multitut de gent al nostre costat.

Tant sols ens queda participar a sa diada infantil el proper diumenge dia 24 de Gener a partir de les 10:00 hores començarem a sa plaça de Cort per arribar a les 11:00 hores a sa plaça de ses Estacions, eperam gaudir amb els nins/es, i no tant nins, d’aquesta diada.

Festes de Sant Sebastià 2010

egsbm2007 | 13 Gener, 2010 22:21

Bon dia a tots els que visiten aquestes pàgines.

Arriben ses festes de Sant Sebastià organitzades pel nostre Ajuntament de Palma.

Començaran el proper dia 16 de Gener amb el pregó a càrrec de La Terremoto de Alcorcón a sa plaça de Cort, avanç sa colla dels Gegants i Capgrossos de la Sala participarem a un passacarrer, a les 19:00 hores, des de sa plaça d’Espanya fins a Cort, també participaran altres colles de Gegants, associacions, grups de ball, Castellers i altres.

El dia 17 participarem a ses beneïdes de Sant Antoni, a partir de les 11:30 hores començarà el passacarrer amb ses beneïdes a sa porta de s’església Sant Miquel.

Dia 19 Revetlla de Sant Sebastià sa colla partirà des de sa plaça de cort amb direcció a sa plaça Major on sa Batlessa de Palma Aina Calvo realitzarà s’encesa del fogueró.

Dia 24 participarem a sa Diada infantil de Sant Sebastià, amb altres activitats de jocs popular, taller tradicionals, ballada popular i animació infantils des de les 10:00 fins a les 14:00 hores.

Per a mes informació aquí teniu el programa de festes en format PDF.

http://gestorcontenidos.palmademallorca.es/IMI/GESTOR/PRD/RecursosWeb/DOCUMENTOS/1/0_30150_1.pdf

Esperam gaudir d’aquestes festes.

Cavalcada dels Reis Mags 2010

egsbm2007 | 06 Gener, 2010 10:07

Bon dia a tots els que visiten aquestes pàgines.

A les 17:15 hores sa colla dels Gegants i Capgrossos de la Sala i els Xeremiers ja estaven preparats pel començament de sa cavalcada dels Reis.

Puntualment s’ha atracat el vaixell que portaba els Reis Mags amb el focs artificials il•luminant el cel. Amb el temps d’espera començar una petita plutja que poc a poc començar a fer-se insistent, en arribar a sa plaça de sa Reina, varem deixar sa cavalcada i ses ganes de participar a sa mateixa. Va esser una pena perque que sa colla tenia moltes ganes de participar amb els nins/es de sa mateixa.

De sa colla den Trinchet i Madò Coloma de Campos, aquest any ens han ajudat per primera vegada el Cap de Colla Sebastia Cantallops i en Nacho, que des d’aquestes líneas els vull agraïr sa seva participació i esper que el pròxim any puguin ajudar-nos.

Igualment a tota sa colla s’interes demostrat per participar a sa mateixa tenguent en compta el mal moment que varem passar durant sa pultja i amb la tristor de no poder continuar.

Gràcies a tots i que l’any que ve poguem gaudir fins el final

 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb