GEGANTS I CAPGROSSOS DE LA SALA

XVIX Trobada Gegants de Palma

12 de Setembre de 2015

Rueta 2010

egsbm2007 | 13 Febrer, 2010 23:02

Un altre any els Gegants i Capgrossos han participat a sa Rueta, i gaudir amb els nins/es i els seus pares d'aquest dia. El pirata Tomeu i sa Fada Margalida.

Santa └gueda "Sencelles 2010"

egsbm2007 | 07 Febrer, 2010 08:49

Durant els actes de ses festes de Santa └gueda el poble de Sencelles organitazÓ una trobada de Gegants i Capgrossos per donar a coneixer sa cultura nostra, i segons paraules i ben acertades d'en Florit, res tenim d'envejar dels que en volen imposar des de fora de nostra illa.

N'Alba i na Laura ses nostres portadores de Capgrossos mes joves, han decidit provar i portar qualsevol Capgros ahir a sa trobada de Sancelles, n'Alba duguÚ en Pere sense por i na Laura sa Fada Maria, en referencia a sa Fada, na Margalida Lˇpez poc a poc en anira deixant per motius dels estudis, esper que valgui sa pena a nivell personal per na Marga.

 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb