GEGANTS I CAPGROSSOS DE LA SALA

XVIX Trobada Gegants de Palma

12 de Setembre de 2015

XIV Trobada Gegants de Palma 2010

egsbm2007 | 24 Agost, 2010 15:49

El nostre Ajuntament de Palma i el Consell de Mallorca organitzen el proper dia 11 de Setembre dins el marc de ses festes de la Mare de Deu de la Salut sa XIV Trobada de Gegants de Palma i IV de Mallorca 2010.

El Consell ha decidit realitzar, igual que l'any passat, els actes de sa Diada de Mallorca

HORARIS:

A les 08:30 hores descarrega dels Gegants al carrer Palau Reial, aparcaments del vehicles al parc de Ses Estacions al carrer Eusebi Estada, antiga estaciˇ autobusos, mateix lloc de l'any passat.

A les 09:30 hores plantada al carrer Palau Reial.

comenšament de sa Diada de Mallorca davant el Consell amb sa presentaciˇ dels Reis de Mallorca i els Ministrils.

A les 10:15 hores Sortida de ses autoritats del Consell de Mallorca amb direcciˇ a la Seu acompanyats dels Ministrils i Gegants del Consell de Mallorca.

A les 10:30 hores ofrena floral a la Seu

A les 11:00 hores plantada de Gegants a sa plaša de Cort i acte de benvinguda. En Biel Carre˝o, geganter de sa nostra colla, realitzarÓ sa presentaciˇ de ses autoritats i de ses colles, donant sa paraula a ses autoritats Sr. Eberhard Grosske, Regidor de Benestar Social, Participaciˇ i Cultura; la Sr. Aina Calvo, Batlessa de lĺAjuntament de Palma i la Sra. Francina Armengol, Presidenta del Consell de Mallorca i entrega del detall.

Es realitzarÓ un reconeixement molt especial al mestre escultor Mateu Forteza per sa seva traject˛ria tant a les Illes com a nivell internacional.

Seguidament realitzaran el ball ses colles dels Gegants de Sant JoliÓ de L˛ria, Consell de Mallorca, Capgrossos de la Sala i Gegants de la Sala.

A les 11:45 hores aprox. passacarrers Plaša de Cort, carrer Colom, aturada a sa Plaša Major i carrer de Sant Miquel, Porta Pintada, aturada a sa Plaša d'Espanya per acabar aquest any al Parc de Ses Estacions.

A les 14:30 hores dinar al restaurant de s'Hipodrom Son Pardo.

COLLES CONFIRMADES OFICIALMENT:

Sant JuliÓ de L˛ria: Rei Moro i la Dama Blanca, Alcudia, Alaro, Binissalem, Consell de Mallorca, Muro, Obra Balear Cultural, Porreres, Sa Pobla, Santa EugŔnia, Santa Maria del CamÝ, Santanyi, Sineu, Societat i Costums, Son Espanyolet, Son Cladera, Son Sardina, Son Rapinya, Capgrossos de s'Arraco, Sonadors dels Vuit Vents. Xeremiers de Palma, Xeremiers de s'Estol i els Gegants i Capgrossos de la Sala.

cartell trobada palma 2010.pdf

 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb