GEGANTS I CAPGROSSOS DE LA SALA

XVIX Trobada Gegants de Palma

12 de Setembre de 2015

Felicitaciˇ Nadal 2011

egsbm2007 | 13 Desembre, 2010 13:52

Benvinguts a tots els que visiten aquesta pÓgina.

Sa Colla dels Gegants i Capgrossos de la Sala vos desitja que paseu unes bones festes de Nadal i un proper i feliš any 2011 i gaudir de sa vostra companya amb els nostres Gegants.

Una abrašada Gegantera.

S'han acabat ses trobades de Gegants 2010

egsbm2007 | 05 Desembre, 2010 09:29

Benvinguts a tots els que visiten aquesta pÓgina.

Ses trobades de gegants dĺaquest any sĺhan acabat, com cada any, amb sa trobada de Mancor de la Vall.

Ses mateixes, poc a poc, ja formen una part molt important de ses nostres festes i els nostres Ajuntaments comencen a donar-se compta que formen part de ses nostres tradicions i cultura, i que solen reunir una mitjana de dues-centes persones entre 10 i 20 colles de Gegants, incloses ses convidades de tot dĺindret dĺEspanya i part dĺEuropa.

Ara toca uns mesos de descans, per segons quines colles, sa nostra ja esteim preparant totes ses activitats que organitza el nostre Ajuntament de Palma per ses Festes de Nadal, amb sa cavalcada dels Reis, per acabar el dia de San SebastiÓ amb lĺaTI└r FOC, sa gran trobada de dimonis i bŔsties de foc de Mallorca.

Des dĺaquÝ donar ses grÓcies a totes ses colles que han participat a ses Trobades de Gegants i Capgrossos arreu de ses nostres Illes, sense olvidar-nos dels nostres Ajuntaments que son els organitzadors.

Molt especialment, a tots el portador dels Gegants i Capgrossos de la Sala i fer-la extensible a totes ses persones que ens han ajudat.

I per acomiadar aquest any, res millor que el mateix, sigui amb un dinar de germanor que sa nostra colla realitzarÓ aquest dia 6 de Desembre.

Fins lĺany que ve i molts dĺanys a tots.

 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb