GEGANTS I CAPGROSSOS DE LA SALA

XVIX Trobada Gegants de Palma

12 de Setembre de 2015

Festa Major de Sant JuliÓ de L˛ria 2011

egsbm2007 | 26 Juliol, 2011 10:16

Benvinguts a tots els que visiten aquestes pÓgines.

Des de fa un temps he tengut abandonat aquest bloc, pens que es el moment de seguir actualitzant el mateix.

Sa nostra colla esta preparant una sortida molt especial amb els nostres Gegants i Capgrossos de la Sala a Sant JuliÓ de L˛ria del Principat dĺAndorra, per poder participar a sa Festa Major 2011, tornant sĺintercanvi a sa colla dels Gegants Rei Moro i la Dama Blanca de Sant JuliÓ per sa seva participaciˇ de ses nostres festes de la Mare de Deu 2010

. El proper divendres realitzarem sa sortida dels participants de sa nostra colla, sent dissabte el dia important el 30 de Juliol realitzant sa trobada de gegants.

Es realitzaran unes activitats especials a les 12:00 hores ses dues colles realitzarem una ballada a sa plaša, desprŔs a les 16:00 hores els deixarem exposats, al vestÝbul del centre cultural LaurediÓ.

A les 20:00 hores tradicional trobada i passacarrers de gegants pels carrers de la vila, amb ses colles convidades de la Seu dĺUrgell, Espinalbet, Prats de LlušanŔs, Poble Nou ôManresaö St Celoni, Hostalric, Guixers, els Pallaressos, de la Sala de Ciutat de Mallorca, St Quirze del VallÚs, Olost St JuliÓ de L˛ria, acabarem a la plaša Major, on acte seguit anirem tots junt a un sopar de germanor.

Esperam gaudir dĺaquests dies.

Aqui teniu es programa de ses festes:

http://www.santjulia.ad/images/pdfs/festaMajor2011.pdf

 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb