GEGANTS I CAPGROSSOS DE LA SALA

XVIX Trobada Gegants de Palma

12 de Setembre de 2015

Cavalcada dels Reis Mags 2012

egsbm2007 | 04 Gener, 2012 15:46

Benvinguts a tots els que visiten aquesta pÓgina.

Aquest proper dijous dia 5 de Gener arriben els Reis Mags, com cada any a partir de les 17:30 hores estirem preparats per gaudir un any mes de sa cavalcada dels Reis, els Gegants i Capgrossos de la Sala amb ses colles de Xeremiers de la Sala que ens acompanyaran durant sa mateixa.

A les 18:00 hores arribaran a port, i acte seguit comenšarÓ sa cavalcada.

Es recorregut es el mateix que lĺany passat, Antoni Maura, Passeig dĺes Born, Uniˇ, plaša dĺes Mercat, Riera, Rambla dels Ducs de Palma, Bisbe Campins, Passeig Mallorca, Jaume III, Passeig dĺes Born, plaša la Reina, Conquistador, Victoria, Palau Reial i Plaša de Cort on els Reis Mags sortiran a sa balconada del nostre Ajuntament per saludar a tots, i es donarÓ per acabada sa cavalcada.

AixÝ dons vos esperam a tots per gaudir i disfrutar un any mes de sa mÓgia dĺaquest dia.

 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb