GEGANTS I CAPGROSSOS DE LA SALA

XVIX Trobada Gegants de Palma

12 de Setembre de 2015

XII Trobada de Manacor 2012 i 70╔ Aniversari den Vicenš

egsbm2007 | 03 Juny, 2012 07:25

Benvinguts a tot els que visiten aquesta pÓgina.

El passat dissabte 2 de Juny de 2012 es va realitzar sa trobada de XII trobada Gegants de Manacor i especialment es 70╔ aniversari del Gegant Vicenš. A partir de les 17:00 hores comenšaren arribar a sa plaša de sa Mora totes ses colles convidades, i a partir de les 18:30 hores comenšÓ es passacarrers.

El mateix passar pels carrers de Lleˇ, Via Roma, Joan Lliteras, Convent, Noi, Major i plaša de Sa Bassa repleta de gent. En Toni Oliver va ser el responsable de presentar a ses colles convidades, que cada una va realitzar el seu ball i per acabar una conjunta.

Com no podia ser dĺaltra manera varem gaudir dĺuna bona torrada

Enhorabona colla de Geganters/as de Manacor.

 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb