GEGANTS I CAPGROSSOS DE LA SALA

XVIX Trobada Gegants de Palma

12 de Setembre de 2015

Bon final d'Any 2012 i un ventur˛s 2013

egsbm2007 | 31 Desembre, 2012 09:09

Bon dia a tots els que visiten aquestes pÓgines.

Ja sĺacaba aquest any 2012, amb unes hores entrarem al 2013, segurament sira un any ple dĺactivitats geganteres, sa nostra colla comenšarÓ amb sa cavalcada dels Reis Mags 2013, a partir de les 16:00 hores ens veurem a sa plaša de Cort per preparar-nos i a les 16:30 hores davallarem al lloc de sortida, a sĺAvinguda Antoni Maura, esperant sĺarribada dels Reig Mags.

Continuarem a partir del dia 12 fins dia 20 de Gener amb ses Festes de Sant SebastiÓ 2013, intercalant el dia 13 sa Trobada Gegants de Murˇ.

Esperam disfrutar un altre any dĺaquests dies, i si ens veniu a veure mes contents estirem.

Molt bon acabament any 2012 i un mes venturˇs any Nou 2013.

Bones festes de Nadal i Any Nou 2013

egsbm2007 | 13 Desembre, 2012 21:11

Bon dia a tots els que visiten aquestes pÓgines.

Com cada any, arriben ses Festes de Nadal i es el moment de fer mem˛ria de totes ses activitats que sĺhan realitzat durant el mateix, comenšant amb sa cavalcada dels Reis, i engany, acabant amb sa trobada de Gegants de Santanyi el passat dia 1 de Desembre.

Han estat molts de moments viscuts amb tots els Gegants de Mallorca, sense olvidar-nos de sa colla de Tarrassa que vinguÚ a sa nostra trobada de Palma i sa nostra participaciˇ a sa Festa Major 2012 de Matadepera.

Per aquest motiu, es el moment dĺagrair a tots els que han fet possible sa nostra participaciˇ a ses trobades de Gegants i altres activitats, a sĺAjuntament de Palma, per totes ses facilitats que ens dona per poder gaudir dels Gegants i Capgrossos de la Sala, a tots els diaris que fan reso de ses noticies i fan referŔncia a ses activitats geganteres, a tots els grups de Xeremiers que ens han acompanyat, i a totes ses persones que, de qualque forma, ens han ajudat.

SA COLLA DELS GEGANTS I CAPGROSSOS DE LA SALA, VOS DESITJA UNES BONES FESTES DE NADAL I UN BON ANY NOU 2013.

Dinar d'agermanor de sa nostra colla 2012

egsbm2007 | 01 Desembre, 2012 10:50

Bon dia a tots els que visiten aquestes pÓgines.

Aquest proper cap de setmana, diumenge dia 9 de Desembre, sa nostra colla com cada any celebraren es nostro dinar dĺagermanor, que tot no ha de ser portar els Gegants, Capgrossos i els Dimonis Gegantons, Pau i Jordi., tambÚ en de gaudir de sa companyia de tots els components de sa nostra colla i sense fer feina.

Esperam poder gaudir dĺun dia ple dĺalegria, dinar, xistes, una bona xarla entre noltros i si en Biel el prepara, cantarem amb un Karaoke aquestes canšons que son inolviadables.

Els Dimonis Gegantons Pau i Jordi ja estan preparant Nadal.

I aprofitar per preparar aquestes Festes de Nadal i nou any 2013, per que ens dugui un poc mes de felicitat a ses nostres vides.

Sa boca en fa aigo, escalopins, empanada gallega, ensaimada, ensaladilla, llom amb esclatasangs, ensaimada de nata i freses, pitam rebossat i truita de patates, coca de verdura, tarta, mejunje de cames de cranc, coca de ubercoc, rollitos, coca tapada de jamon i formatge.......... encara falta sa confirmaciˇ de mes gent. Segurament sira una passada com cada any.

 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb