GEGANTS I CAPGROSSOS DE LA SALA

XVIX Trobada Gegants de Palma

12 de Setembre de 2015

Activitats Festes de Sant Sebastià 2013

egsbm2007 | 20 Gener, 2013 10:21

Bon dia a tots els que visiten aquesta pàgina.

Des de que ha començat aquest any, com cada any, sa nostra colla esta pendent de totes ses activitats que organitza es nostre Ajuntament de Palma durant els primer vint dies del mes de Gener.

En primer lloc amb sa cavalcada dels Màgics Reis Mags d’Orient, Pregó de Festes de Sant Sebastià, Sant Sebastià Petit,

Trobada de Muro, Revetla de Sant Sebastià, amb s’encesa des fogueró i acabar es proper dia 21 amb es passa carrers amb es Drac de na Coca i tots els participant de colles de Dimonis de Palma i Alaró. Tot una compromís que sa nostre colla agafa cada any amb molta d’il•lusió.

A s’entrada anterior de sa cavalcada dels Reis, tots els comentaris estan fets.

Pregó de Festes. Amb una plaça plena de nins/es, amb els seus pares i padrins, vàrem gaudir molt especialment amb els Gegants, Capgrossos, Dimonis i Drac de na coca de la Sala acompanyats de sa música dels Xeremiers, en Tomás i en Joan Sureda, que tant sols pogueren descansar quant ballava es Drac de na Coca amb sa Batucada dirigida per en Justo. Va esser impressionant sa rebuda dels tots els nins/es quant varen sortir Sa Fada, n’Esperdenyeta, Es Jai, En Pere Sense Por, Sa Rata, es Moix i els Dimonis Gegantons Pau i Jordi, una gran rebuda i expectació.

Al dia següent a sa plaça de ses estacions, els Capgrossos, Dimonis Gegantons i es Drac de na coca acompanyats de sa batucada, vàrem animar durant tres hores amb els seus balls, i qualque sorpresa, a tota sa gent que ens va venir a veure.

Fer dos comentaris especials, en primer lloc a n’en Biel Carreño per sa gran feina que va fer amb sa preparació de ses cartolines retallables, que els nins/es podien retallar i pintar, va tenir una gran acceptació.

En segon lloc, a nen Jordi Oliver, un nin que a partir dels Vuit anys, amb s’ajuda del seu pare, no va tenir altre ocurrència de fer sa seva pròpia Geganta Margalida, amb sa sorpresa dels seus pares, i tot per que esta enamorat de sa nostra Geganta Margalida de la Sala, esperam, Jordi, que sa teva il•lusió que tens amb els Gegants no la perdis mai.

Entre i entre, es Drac de na Coca, amb sa gran ocurrència també den Biel, els sustos que varen donar a tots els que s’atracaven a nes Drac.

Mentres tant els gegant Tomeu i Margalida vàrem participar a sa trobada de Muro, un poc passada per aigo, durant uns minunts que no va des-lluir en cap moment es passacarrera, acabant amb un dinar de frit, molt bo. Enhorabona colla de Geganters/es de Muro i al seu Ajuntament per s’organització de sa trobada de Muro 2013.

Arriben ses beneïdes, de Sant Antoni, es Moix i sa Rata participaren a nes passacarrers.

I per acabar arribar al dia d’ahir, s’encesa des fogueró, per donar començada sa Revetla de Sant Sebastià 2013. A partir de les 19:00 hores sa nostra colla ja estava preparada pel gran dia del Drac de na Coca i molt especialment per sa nostra colla, ens vàrem dirigir a sa plaça Major acompanyats per sa música dels xeremiers, en Joan Sureda i en Pep Toni Rubio, amb els Gegants, Capgrossos i Dimonis Gegantons, i sa batucada encapçalada per en Justo amb es Drac de na coca, entre els balls dels Capgrossos, Gegants, Dimonis i es Drac, va arribar s’hora esperada per tota sa nostra colla. Es nostro Batle de Palma, Mateu Isern, acompanyat per na Sandra Fernández i altres autoritats, arribarem puntualment a sa plaça per s’encesa des fogueró, i amb una especial atenció, estaven acotats, per no tapar a sa gent que estaven darrera ells, arriba el gran moment des Drac de na Coca, i amb molt de nirvis den Vicenç Gallardo, començà sa música de sa batucada, i amb foc sortint de sa seva boca encengué es fogueró, tot un èxit des Drac de na Coca i sa respiració tranquil•la de ses autoritats de veure que sa seva decisió va ser una decisió ben presa.

Agrair al nostre Ajuntament de Palma tota sa confiança depositada amb sa nostra colla.

Enhorabona a tota sa Colla dels Gegants, Capgrossos, dimonis Gegantons i Drac de na Coca de la Sala.

PD: Si qualque persona que mira aquest escrit tengues una foto de s’encesa des fogueró i ma l’envia la posaria aquí.

Fotos pujades a n'aquesta direcció,

https://plus.google.com/photos/113215380393376915453/albums/5835453230229444337?banner=pwa

Activitats Festes de Sant Sebastià 2013

egsbm2007 | 20 Gener, 2013 10:21

Bon dia a tots els que visiten aquesta pàgina.

Des de que ha començat aquest any, com cada any, sa nostra colla esta pendent de totes ses activitats que organitza es nostre Ajuntament de Palma durant els primer vint dies del mes de Gener.

En primer lloc amb sa cavalcada dels Màgics Reis Mags d’Orient, Pregó de Festes de Sant Sebastià, Sant Sebastià Petit,

Trobada de Muro, Revetla de Sant Sebastià, amb s’encesa des fogueró i acabar es proper dia 21 amb es passa carrers amb es Drac de na Coca i tots els participant de colles de Dimonis de Palma i Alaró. Tot una compromís que sa nostre colla agafa cada any amb molta d’il•lusió.

A s’entrada anterior de sa cavalcada dels Reis, tots els comentaris estan fets.

Pregó de Festes. Amb una plaça plena de nins/es, amb els seus pares i padrins, vàrem gaudir molt especialment amb els Gegants, Capgrossos, Dimonis i Drac de na coca de la Sala acompanyats de sa música dels Xeremiers, en Tomás i en Joan Sureda, que tant sols pogueren descansar quant ballava es Drac de na Coca amb sa Batucada dirigida per en Justo. Va esser impressionant sa rebuda dels tots els nins/es quant varen sortir Sa Fada, n’Esperdenyeta, Es Jai, En Pere Sense Por, Sa Rata, es Moix i els Dimonis Gegantons Pau i Jordi, una gran rebuda i expectació.

Al dia següent a sa plaça de ses estacions, els Capgrossos, Dimonis Gegantons i es Drac de na coca acompanyats de sa batucada, vàrem animar durant tres hores amb els seus balls, i qualque sorpresa, a tota sa gent que ens va venir a veure.

Fer dos comentaris especials, en primer lloc a n’en Biel Carreño per sa gran feina que va fer amb sa preparació de ses cartolines retallables, que els nins/es podien retallar i pintar, va tenir una gran acceptació.

En segon lloc, a nen Jordi Oliver, un nin que a partir dels Vuit anys, amb s’ajuda del seu pare, no va tenir altre ocurrència de fer sa seva pròpia Geganta Margalida, amb sa sorpresa dels seus pares, i tot per que esta enamorat de sa nostra Geganta Margalida de la Sala, esperam, Jordi, que sa teva il•lusió que tens amb els Gegants no la perdis mai.

Entre i entre, es Drac de na Coca, amb sa gran ocurrència també den Biel, els sustos que varen donar a tots els que s’atracaven a nes Drac.

Mentres tant els gegant Tomeu i Margalida vàrem participar a sa trobada de Muro, un poc passada per aigo, durant uns minunts que no va des-lluir en cap moment es passacarrera, acabant amb un dinar de frit, molt bo. Enhorabona colla de Geganters/es de Muro i al seu Ajuntament per s’organització de sa trobada de Muro 2013.

I per acabar arribar al dia d’ahir, s’encesa des fogueró, per donar començada sa Revetla de Sant Sebastià 2013. A partir de les 19:00 hores sa nostra colla ja estava preparada pel gran dia del Drac de na Coca i molt especialment per sa nostra colla, ens vàrem dirigir a sa plaça Major acompanyats per sa música dels xeremiers, en Joan Sureda i en Pep Toni Rubio, amb els Gegants, Capgrossos i Dimonis Gegantons, i sa batucada encapçalada per en Justo amb es Drac de na coca, entre els balls dels Capgrossos, Gegants, Dimonis i es Drac, va arribar s’hora esperada per tota sa nostra colla. Es nostro Batle de Palma, Mateu Isern, acompanyat per na Sandra Fernández i altres autoritats, arribarem puntualment a sa plaça per s’encesa des fogueró, i amb una especial atenció, estaven acotats, per no tapar a sa gent que estaven darrera ells, arriba el gran moment des Drac de na Coca, i amb molt de nirvis den Vicenç Gallardo, començà sa música de sa batucada, i amb foc sortint de sa seva boca encengué es fogueró, tot un èxit des Drac de na Coca i sa respiració tranquil•la de ses autoritats de veure que sa seva decisió va ser una decisió ben presa.

Agrair al nostre Ajuntament de Palma tota sa confiança depositada amb sa nostra colla.

Enhorabona a tota sa Colla dels Gegants, Capgrossos, dimonis Gegantons i Drac de na Coca de la Sala.

PD: Si qualque persona que mira aquest escrit tengues una foto de s’encesa des fogueró i ma l’envia la posaria aquí.

Fotos pujades a n'aquesta direcció,

https://plus.google.com/photos/113215380393376915453/albums/5835453230229444337?banner=pwa

Activitats Pregò festes Sant Sebastià, Sant Sebastià petit 2013 i trobada de Muro

egsbm2007 | 12 Gener, 2013 10:29

Bon dia a tots els que visiten aquesta pàgines

Avui comencen ses nostres activitats dins es marc de ses festes de Sant Sebastià 2013.

A partir de les 19:00 hores ens trobarem a sa plaça de Cort, a n’aquesta hora sa banda Municipal de musica de Palma començarà a sonar fins a les 19:30 hores que esta prevista comenci sa nostra activitat, els Gegants de la Sala Tomeu i Margalida, Parella de Xeremiers, els Capgrossos i es Drac de na Coca, intentarem animar sa plaça fins a les 20:00 hores, amb els nostros balls acompanyats pels nostres Xeremiers, acte seguit na Catalina Torrents començarà es Prego de festes 2013 .

Demà diumenge a partir de les 10:30 hores els Capgrossos, es Drac de na Coca i una petita sorpresa, per part den Jordi, un nin portador del geganto Dimoni Jordi, esper que vos agradi.

Mentrestant a les 10:00 hores, anirem amb els Gegants Tomeu i Margalida a Muro, per participar a sa trobada de Gegants i començar aquest any ses activitats geganteres amb sa resta de colles participants.

Esperam gaudir amb sa vostra preséncia igual que els passats anys.

Cavalcada dels Reis Mags d¡Orient 2013

egsbm2007 | 06 Gener, 2013 07:16

Bon dia a tots els que visiten aquestes pàgines.

¿Quin comentari es pot fer de sa cavalcada dels Reis Mags 2013 de Ciutat? Impressionant, i aquest comentari no es per ses carrosses, vestuaris, etc, que tot va esser molt vistos, tant sols, per tota sa gent que va estar pressent per tots els carrers, places, passeig i escales, en especial sa davallada de sa plaça Major a las Rambles, tot, absolutament tot, ple de gent.

Mai avia vist una cavalcada com aquesta, no se si ha estat un encert es canvi d’hora, que haguí estat en dissabte, que el temps que varem tenir va esser amb una molt bona temperatura d’ambient, però ningú podrà dir, que no va esser una cavalcada molt vistosa i animada.

Sa nostra colla de Geganters i Geganteres ens queda’m cada any en ses cares dels nins/es esperant amb il•lusió veure passar aquest Reis Mags d’Orient, amb una rialla, els ulls brillant, demanant caramel•los, i esper també, gaudir dels nostres Gegants i Capgrossos de la Sala acompanyats de sa música dels nostres Xeremiers que participa’m també amb molta d’il•lusió.

Com estava previst, i molt puntualment, varem acabar amb sa nostra arribada a sa plaça de Cort, on en Tomeu i na Margalida varen fer una ball abans d’entrar a s’Ajuntament.

Gracies a tots els que varem participar d’aquesta cavalcada i a tota sa gent que va gaudir de sa mateixa.

Enhorabona a tots, i que els Reig hagin pensat amb tots, si un a estat bon al•lot, o si no carbó.

Resta de fotos a na nostra pàgina de Picasa.

https://plus.google.com/photos/113215380393376915453/albums?banner=pwa

 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb