GEGANTS I CAPGROSSOS DE LA SALA

XVIX Trobada Gegants de Palma

12 de Setembre de 2015

Trobada Gegants de Sineu 2013

egsbm2007 | 11 Abril, 2013 22:09

Bon dia a tots els que visiten aquesta pàgina.

S'atraquen ses sortides, amb ses festes des pobles, sa primera Muro i ara li toque a Sineu, amb motiu de sa festivitat del seu patró San Marc, sa colla i el seu Ajuntament, estan preparant sa 9ª trobada de Gegants de sa Vila de Sineu.

A tots els que li agraden els Gegants aquí teniu sa informació de sa mateixa.

Dissabte 27 d’abril, a les 17:30 hores plantada i es passacarrers a les 18:30 hores, des de sa Plaça de s’Era, plaça d’Es Mercadal, carrer Reverend Arnau Ramis, fins arribar davant el forn de Can Pinara on es farem una plantada, seguirem pel carrer Esperança, carrer Bisbe, plaça de s’església, carrer Major fins arribar a la Plaça d’Es Fossar on ballarem tots plegats.

Esperam gaudir un altre any de sa trobada y de sa gent de Sineu.

 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb