GEGANTS I CAPGROSSOS DE LA SALA

XVIX Trobada Gegants de Palma

12 de Setembre de 2015

Trobades de Sineu, Santa Maria del CamÝ i Dia del └ngel

egsbm2007 | 04 Maig, 2014 08:24

Bon dia a tots els que visiten aquesta pÓgina.

Ses activitats geganteres han comenšat.

El passat dia 26 dĺAbril es va realitzar sa Trobada de Sineu, sa primera de totes que sĺhan de realitzar aquest any.

El dia 27 dĺAbril es va realitzar en pancaritat 2014 al Castell de Bellver, a partir de les 10:30 hores sa nostra colla ja estava preparada per rebre a ses autoritats, que arribaren a les 11:30 hores aproximadament. I a partir de les 13 hores comenša es passacarrers. Molt bona participaciˇ de persones que varen pujar al castell per celebrar i gaudir de ses actuacions preparades aquest dia.

Dia 3 de Maig vÓrem participar a sa trobada de Santa Maria del CamÝ. A partir de les 15 hores estÓvem plantats al costat de la esglÚsia parroquial, vÓrem realitzar una bona beranada per tenir forces per realitzar es passacarrers i ses ballades, i arribar a sa plaša de sĺAjuntament a les 20:15 hores i acabar sa mateixa.

Ara ens toca esperar sa pr˛xima que esta prevista dia 24 de Maig a Binnissalem.

Trobades de Sineu, Santa Maria del CamÝ i Dia del └ngel

egsbm2007 | 04 Maig, 2014 08:24

Bon dia a tots els que visiten aquesta pÓgina.

Ses activitats geganteres han comenšat.

El passat dia 26 dĺAbril es va realitzar sa Trobada de Sineu, sa primera de totes que sĺhan de realitzar aquest any.

El dia 27 dĺAbril es va realitzar en pancaritat 2014 al Castell de Bellver, a partir de les 10:30 hores sa nostra colla ja estava preparada per rebre a ses autoritats, que arribaren a les 11:30 hores aproximadament. I a partir de les 13 hores comenša es passacarrers. Molt bona participaciˇ de persones que varen pujar al castell per celebrar i gaudir de ses actuacions preparades aquest dia.

Dia 3 de Maig vÓrem participar a sa trobada de Santa Maria del CamÝ. A partir de les 15 hores estÓvem plantats al costat de la esglÚsia parroquial, vÓrem realitzar una bona beranada per tenir forces per realitzar es passacarrers i ses ballades, i arribar a sa plaša de sĺAjuntament a les 20:15 hores i acabar sa mateixa.

Ara ens toca esperar sa pr˛xima que esta prevista dia 24 de Maig a Binnissalem.

 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb