GEGANTS I CAPGROSSOS DE LA SALA

XVIX Trobada Gegants de Palma

12 de Setembre de 2015

I Mostra de Gegants de Mallorca a Palma 2014

egsbm2007 | 29 Agost, 2014 14:47

Bon dia a tots els que visiten aquesta pÓgina.

Aquest any sa posat en marxa, dins es marc de ses Festes de la Mare de De˙ de la Salut 2014, sa I Mostra de Gegants de Mallorca a Palma 2014.

Sa mateixa a estat possible gracies a sĺAjuntament de Palma i al claustre dĺHist˛ria i Cultura Militar, antic convent de Santa Margalida i Hospital Militar, carrer Sant Miquel 69, lloc on Ús realitzarÓ sa mostra.

Des del dia 4 al 12 de Setembre de 2014, per primera vegada a Palma, es podrÓ visitar aquesta mostra Gegants, Capgrossos y Gegantons de totes ses colles de Mallorca, que puguin participar.

Confirmades totes ses colles participants:

Alarˇ, Binissalem, Bunyola, Calvia "Santa Ponsa", Campos, Felanitx, L'Assumpciˇ, Llucmajor, Manacor i els seus Gegantons, MarratxÝ, Pollenša, Santa Maria del CamÝ, Santanyi, Sineu, Societat i Costums, Cladera, Son Rapinya, Valldemossa, Ďs de Campos, Gegants i Capgrossos de la Sala i Consell de Mallorca.

Inauguraciˇ dia 4 a les 19:30 hores, al claustre dĺHist˛ria i Cultura Militar, antic convent de Santa Margalida i Hospital Militar, carrer Sant Miquel 69 i els horaris de sa mostra es el segŘent: dematÝ des de les 09:30 fins les 13:30 hores i es capvespre des de les 18:00 fins a les 20:00 hores..

Sĺespera, es dia de sa inauguraciˇ, sempre que sigui possible, sa presŔncia dels regidors dels Ajuntaments, els Cap de Colla i portadors que tendrÓn els seus Gegants a sa mostra.

Abans dĺinaugurar-la es realitzarÓ una mostra de ball de bot, a cÓrrec del grup de ball s'Estol de Geganters. S'acte oficial comenšara, com hem comentat abans, a les 19:30 hores, un membre de sa colla farÓ sa presentaciˇ den Pau Tomas i Ramis, autor del llibre "els Gegants de Mallorca", el mateix sira es respopnsable de presentar a ses autoritats.

Gracies a tots i esperam poder gaudir de sa vostra presŔncia.

I Mostra de Gegants de Mallorca a Palma 2014

egsbm2007 | 06 Agost, 2014 15:43

I MOSTRA DE GEGANTS DE MALLORCA A PALMA 2014

Del 4 al 12 de Setembre de 2014

Inauguraciˇ dia 4 a les 19:30 hores, al claustre dĺHist˛ria i Cultura Militar, antic convent de Santa Margalida i Hospital Militar, carrer Sant Miquel 69.

Aquest any sĺha posat en marxa, dins es marc de ses Festes de la Mare de Deu de la Salut 2014, sa I¬ Mostra de Gegants de Mallorca a Palma 2014.

Sa mateixa a estat possible gracies a sĺAjuntament de Palma i al claustre dĺHist˛ria i Cultura Militar, antic convent de Santa Margalida i Hospital Militar, carrer Sant Miquel 69, lloc on Ús realitzarÓ sa mostra.

Sĺespera, es dia de sa inauguraciˇ, sempre que sigui possible, sa presŔncia dels regidors dels Ajuntaments i els Cap de Colla i portadors que tendrÓn els seus Gegants a sa mostra.

Abans dĺinaugurar-la es realitzarÓ una mostra de ball de bot, a cÓrrec del grup de s'Estol de Geganters i tambÚ realitzarÓ un ball els Gegants i els Capgrossos de la Sala.

Esta previst posar una breu informaciˇ dels Gegants, Capgrossos i Gegantons participants, igualment de sa seva colla de portadors.

No falta comentar que tots estau convidats a sa inauguraciˇ i visitar-la durant els dies previst, i esperam que vos agradi.

Gracies a tots i esperam poder gaudir de sa vostra presŔncia.

 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb