GEGANTS I CAPGROSSOS DE LA SALA

XVIX Trobada Gegants de Palma

12 de Setembre de 2015

XVII Trobada de Gegants de Palma 2013

egsbm2007 | 15 Setembre, 2013 08:04

Bon dia a tots els que visiten aquesta pàgina.

El passat dia 14 de Setembre de 2013 dins el marc de ses Fetes de sa nostra patrona de Palma, la Mare de Deu de la Salut, es va realitzar sa nostra trobada de Gegants amb sa participació de 17 colles de Gegants, 3 colles de Xeremiers, 1 grup de Ball, 1 de Capgrossos i 1 Batucada, sempre comptant amb ses colles que porten Capgrossos i Xeremiers.

Participaren a sa trobada ses colles de Binissalem, Bunyola, Campos, Consell de Mallorca, Felanitx, L’Assumpció, Llucmajor, Manacor, Muro, Palma, Pollença, Santa Maria del Camí, Sineu, Societat i Costums, San Cladera, Son Rapinya, colla convidada de Catalunya, Parets del Vallès amb els Gegants Marcel i Elisenda, Capgrossos de s’Arraco, Grup de Ball Al-Riyad, Xeremiers de Palma, Xeremiers de Santa Eugènia, Xeremiers de s’Estol i sa Batucada des Drac de na Coca.

Agrair a totes ses colles sa seva participació.

A partir de les 08:00 hores ja estava sa nostra colla a sa plaça de Cort fent els preparatius per s’arribada de ses colles, que poc a poc, anaven arribant al carrer Palau Reial.

Mentrestant a partir de les 10:00 hores es grup de ball de bot s’Estol Porrerenc animava a sa plaça de Cort amb una demostració que durà fins les 10:45 hores que comença sa nostra trobada.

En Toni López, Cap de Colla dels Gegants de la Sala, donà sa benvinguda a ses autoritats i a tots els participants, i fent una breu presentació de sa persona encarregada de presentar a ses autoritats i a ses colles participants.

“Aquest any es un goix poder comptar i presentar a una persona que és coneixedor i difusor de sa nostra cultura popular i tradicional, és glossador, sonador de Ximbomba, geganter de sa colla de Sa Pobla, i segurament, conegut de tots voltros com a presentador des programa de IB3 “Uep!! com anem” Antoni Ballador.”

En Primer lloc presentà a ses autoritats al Sr. Jaume Juan Gracia, conseller de Presidència des Consell de Mallorca, a la Sra. Esperança Crespi Pibernat, regidora de Comerç, Treball, Joventut i Participació, que digueren unes paraules de benvinguda a tots els participants i persones que estaven a sa plaça de Cort.

Desprès en Toni Ballador anava presentant a totes ses colles. Una vegada totes estaven col•locades a sa plaça de Cort, es realitza s’entrega d’un obsequi a ses mateixes.

En acabar els obsequis realitzaren un ball ses següents colles, Grup de Ball Al-Riyad, Capgrossos de la Sala, Gegants de Parets del Vallès i els Gegants de la Sala.

En Toni Ballador acabar donant ses gracies a tots i com no podia ser d'altre manera ens va dedicar una Glosa

A les 11:45 hores començà es passacarrers per Colon, Plaça Major, Sant Miquel, Porta Pintada i Plaça d’Espanya, on totes ses colles realitzaren un ball conjunt, donant per acabada sa nostra XVII Trobada de Gegants de Palma 2013, i gaudir tots els participants d’un bon dinar oer donar per ben acabada sa trobada.

Un altre vegada mes, donar ses gracies a totes ses colles participants, pel gran esforç que feis, en dissabte dematí i en plena campanya hotelera, venir a sa nostra trobada i poder gaudir Palma dels vostres Gegants i de tots els portador dels mateixos, Geganters i Geganteres.

Agrair al nostro Ajuntament de Palma totes ses facilitats que ens dona per dur a terme aquesta, sa nostra, trobada de Gegants.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb