GEGANTS I CAPGROSSOS DE LA SALA

XVIX Trobada Gegants de Palma

12 de Setembre de 2015

I Mostra de Gegants de Mallorca a Palma 2014

egsbm2007 | 06 Agost, 2014 15:43

I MOSTRA DE GEGANTS DE MALLORCA A PALMA 2014

Del 4 al 12 de Setembre de 2014

Inauguració dia 4 a les 19:30 hores, al claustre d’Història i Cultura Militar, antic convent de Santa Margalida i Hospital Militar, carrer Sant Miquel 69.

Aquest any s’ha posat en marxa, dins es marc de ses Festes de la Mare de Deu de la Salut 2014, sa Iª Mostra de Gegants de Mallorca a Palma 2014.

Sa mateixa a estat possible gracies a s’Ajuntament de Palma i al claustre d’Història i Cultura Militar, antic convent de Santa Margalida i Hospital Militar, carrer Sant Miquel 69, lloc on és realitzarà sa mostra.

S’espera, es dia de sa inauguració, sempre que sigui possible, sa presència dels regidors dels Ajuntaments i els Cap de Colla i portadors que tendràn els seus Gegants a sa mostra.

Abans d’inaugurar-la es realitzarà una mostra de ball de bot, a càrrec del grup de s'Estol de Geganters i també realitzarà un ball els Gegants i els Capgrossos de la Sala.

Esta previst posar una breu informació dels Gegants, Capgrossos i Gegantons participants, igualment de sa seva colla de portadors.

No falta comentar que tots estau convidats a sa inauguració i visitar-la durant els dies previst, i esperam que vos agradi.

Gracies a tots i esperam poder gaudir de sa vostra presència.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb