GEGANTS I CAPGROSSOS DE LA SALA

XVIX Trobada Gegants de Palma

12 de Setembre de 2015

Beneïdes, Revetlla i Diada infantil 2011

egsbm2007 | 30 Gener, 2011 09:43

Benvinguts a tots el que visiten aquesta pàgina

Ses festes de Sant Sebastià, patró de sa nostre Ciutat, han acabat.

Com cada any sa nostra colla de Gegants i Capgrossos de la Sala, en especial aquest any, amb el Drac de na Coca, s’han començat ses activitats d’aquest curs. En primer lloc amb sa cavalcada dels Reis Mags, pregó de festes, Beneïdes de San Antoni, encesa des fogueró, s’Atiar-Foc i sa Diada infantil.

Beneïdes de Sant Antoni 2011

A partir de les 10:00 hores ens varem concentrar els Capgrossos de la Sala a sa plaça Almoina amb tots els participants de ses beneïdes. Aquest any tant sols han participats els Capgrossos El Moix i sa Rata, els noviis de sa nostra colla, fent gaudir dels nins, i no tant nins, d’aquesta activitat. Durant tot el passacarrers es varen realitzar moltes de fotos amb ses persones que sol•licitaven realitzar-les amb ells, en arribar al lloc de ses beneïdes un grup de nins i nines varen sol•licitar efusivament que es besessin, i així el varen fer.

Encesa Fogueró i Revetlla de Sant Sebastià 2011

A partir de les 19:00 hores ens varem trobar a s’Ajuntament per preparar-nos per sa revetlla de Sant Sebastià, els Gegants i els Capgrossos ja estàvem a punt de partir amb direcció a sa plaça Major onsa Batlessa de Palma n’Aïna Calvo estava preparada per realitzar s’encesa d’es fogueró .

Durant el passacarrers els Gegants realitzaren un ball al carrer Colom, i acte seguit, entraren a sa plaça Major on una multitud de gent va obrir camí per poder accedir fins el lloc on estava situat es fogueró.

Puntualment, i en directe per IB3, els nostres Gegants realitzaren un altre Ball amb sa música dels Xeremiers de la Sala, sonant el bolero de Santa Maria, que durant molts d’anys ens ha acompanyat a totes ses trobades i actes del nostre Ajuntament. Acte seguit els Castellers realitzaren sa seva actuació, i a les 20:00 hores sa Batlessa va encendre es fogueró i donar per començat sa Revetlla de Sant Sebastià.

I sa nostra colla ens varem diriguir a Cort i poder gaudir els Geganters, Geganteres i portadors dels Capgrossos de sa revetlla.

Diada Infantil 2011

A les 10:00 hores els Gegants i Capgrossos de la Sala ja estàvem a punt per començar una diada un poc especial, aquest any també ha participat per primera vegada es Drac de na Coca, una figura que poc a poc s’anirà integrant a ses nostres activitats i en especial a sa colla D’es Drac de na Coca, que esperam poder gaudir moltes més vegades realitzar activitats amb el Drac.

És curiós veure, con cada any, els nins i nines gaudir dels Capgrossos realitzar-se fotos amb ells i sa curiositat que desperta sa figura dels Capgrossos igualment veure con intentaven posar sa ma dins sa boca del Drac, amb una por innocent, de si la tancarà i els pares comentar que no passarà res.

Durant un descans del Grup Cucorba, es Drac de na Coca amb una cortina de fum va realitzar uns balls a ritme amb sa Batucada de l’Assumpció, que durant molt de temps varen sonar per diversos punts del parc.

I amb aquesta Diada infantil donam per acabades totes ses activitats d’aquestes festes de Sant Sebastià, i espera’m poder començar ses activitats amb ses trobades de Gegants per arreu de tota s’Illa i amb altres activitats puntuals del nostre Ajuntament de Palma.

Agrair a tota sa gent els respecte que mostra pels nostres Gegants i Capgrossos de la Sala.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb